Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

"Mavericks" cer parakstīt līgumu ar O'Nīlu

"Mavericks" cer parakstīt līgumu ar O'Nīlu
Žermēns O'Nīls
Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Dalasas "Mavericks" ir pārliecināts, ka tuvojas līguma noslēgšanai ar veterānu Žermēnu O'Nīlu, liecina situāciju pārzinoši avoti.

Avoti norāda, ka "Mavericks", kas seko līdzi 36 gadus vecā Žermēna O'Nīla treniņiem ar mērķi atgriezties NBA, cer parakstīt līgumu ar centra spēlētāju līdz NBA Zvaigžņu spēlei. "Mēs jums sniegsim informāciju, kad šajā jautājumā būs kādi pavērsieni, taču pagaidām tādu nav," vaicāts par O'Nīla piesaistīšanu, atbildējis "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

O'Nīls licis noprast ieinteresētajiem klubiem, ka neparakstīs līgumu, kamēr nebūs sasniedzis atbilstošu sportisko formu. Pēc sezonas pirmo mēnešu veltīšanas ģimenei un uzņēmējdarbībai kopš 2015. gada sākuma basketbolists ir uzsācis treniņus.

ESPN.com jau iepriekš ziņoja, ka par O'Nīlu interesējas arī Portlendas "Trail Blazers", kas viņu draftēja 1996. gadā, tomēr avoti norāda - "Mavericks" ir pārliecināti, ka viņiem ir priekšrocības.

Savulaik O'Nīls sešas sezonas spēlējis Kārlaila vadībā Indiānas "Pacers" rindās. Pagājušajā sezonā Goldensteitas "Warriors" komandā viņš vidēji spēlē laukumā pavadīja 20,1 minūti, gūstot 7,9 punktus un izcīnot 5,5 atlēkušās bumbas. 18 sezonās NBA O'Nīls ir pārstāvējis arī "Trail Blazers", "Pacers", Toronto "Raptors", Maiami "Heat" un Bostonas "Celtics" un Fīniksas "Suns" komandas, vidēji mačā gūstot 13,2 punktus un izcīnot 7,2 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2015-01-26 18:01, pirms 9 gadiem
Maverickiem jau groza apakšā noteikti vajag papildinājumu, ja O'Neal varēs spēlēt, ka viņš spēlēja Warrioros, tad būs labs ieguvums.
, 2015-01-26 18:47, pirms 9 gadiem
es jau cerēju uz Shaq
, 2015-01-26 18:53, pirms 9 gadiem
Uz POR Uzreiz atmiņas
, 2015-01-26 20:15, pirms 9 gadiem
Žermēns? Nopietni? Man liekās ir Jermaine. Ok neesmu valodnieks, bet man liekās vajadzētu būt Džeremain vai kā tamlīdzīgi...
, 2015-01-26 20:34, pirms 9 gadiem
karpins rakstīja: Žermēns? Nopietni? Man liekās ir Jermaine. Ok neesmu valodnieks, bet man liekās vajadzētu būt Džeremain vai kā tamlīdzīgi...
, 2015-01-26 20:40, pirms 9 gadiem
J burtu angļu valodā izrunā kā džei, tad kā var sanākt žermeins??? Drīzāk no Frančiem tulkots tad jau??
, 2015-01-26 21:42, pirms 9 gadiem
Viņš ir amerikānis, par Žermeinu nevar būt ne runas. Džermeins O'Nīls
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
2

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
8

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.