Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Butauts: "Spēlēsim tikai, lai uzvarētu"

Butauts: "Spēlēsim tikai, lai uzvarētu"
Ramūns Butauts
Foto: vefriga.com

Basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts pirms šodienas VTB līgas spēles pret Kijevas "Budivelnik" norādījis, ka pretinieks ir Ukrainas čempionu cienīgs, bet viņa komandai nebūs citu uzdevumu, kā vien tiekties pēc uzvaras.

""Budivelnik" ir ļoti stiprs pretinieks, kas pašreiz ir līderis savā nacionālajā čempionātā. Komandas galvenais treneris ir pieredzējušais Zvezdans Mitrovičs, kurš ir lieliski apguvis Ukrainas basketbolu. Plus tam visam viņu sastāvu papildinājuši divi spēcīgi spēlētāji - tas ir amerikāņu aizsargs Kriss Monro un Latvijas līdzjutējiem labi zināmais baltkrievu centrs Artjoms Parahovskis. Tāpēc mūsu uzdevums ir maksimāli sarežģīts, bet spēlēsim tikai, lai uzvarētu," tā pirms spēles izteicies VEF galvenais treneris Ramūns Butauts.

"Pirms spēles ar VEF mums bijis diezgan saspringts kalendārs Ukrainas čempionātā, kur nedēļas laikā bijušas trīs spēles, tāpēc sagatavošanās šim mačam noritēja ar zināmu laika trūkumu. Savainots ir mūsu komandas labākais snaiperis Džeks Maklintons, tāpēc pastiprinājām sastāvu, piesaistot divus spēlētājus - Krisu Monro un Artjomu Parahovski. Saprotams, ka jaunpienācējiem vajadzēs laiku, lai pielāgotos mūsu spēles shēmām, taču jebkurā gadījumā mums ir viens uzdevums un tas ir uzvarēt, ko arī visiem spēkiem centīsimies paveikt Rīgā.

Ļoti iespējams, ka jau šī vakara spēlē VEF sastāvā debitēs amerikāņu uzbrucējs Dešons Batlers, kas Latvijā ieradās pirms dažām dienām. Spēles sākums "Arēnā Rīga" pulksten 19:30.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ


, 2011-11-25 13:39, pirms 12 gadiem
Pamosties kam tev Perijs vajdzīgs un Kavaļauskas vispār nav kapātājs!
, 2011-11-25 13:44, pirms 12 gadiem
Par uzvaru!!!
, 2011-11-25 14:43, pirms 12 gadiem
Kavaļauskas -Zem groza noder !!! Bet nu perijs gan nozheeloojams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-25 15:27, pirms 12 gadiem
kas var būt labāks, kā 5dienā iet uz arēnu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-25 16:49, pirms 12 gadiem
4uwis rakstīja: Aizej labāk iedirs Dinamo kepkā, kas nevar uzvaru noturēt pret NK Metalurg or ej klanies tālāk Lemberga komandai!
Kas tas par zvēru????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
2

Trīs pagājušās sezonas Final Four dalībnieces sāks Eirolīgas play-off

ULEB Eirolīgā šovakar turpināsies izslēgšanas spēles. Pulksten 20.00 ''Monaco'' (#3) mājās spēkosies pret Stambulas ''Fenerbahce'' (#6), bet divas stundas vēlāk ''Barcelona'' (#4) savā arēnā uzņems Pirejas ''Olympiacos'' (#5). Maču translācijas ''Go3 Sport'' kanālos.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.