Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Basketbola programma Amerikā jauniešiem

Tiek piedāvāta basketbola programma Amerikā, kura ir paredzēta jauniešiem vecumā no 11 līdz 23gadiem.Miami nometnes pamatmērķis ir novērtēt mūsu labākās skolas spēlētājus pret viņu vis labākiem vienaudžiem no Orlando un Florida, jo šajos štatos ir izvietotas 1/3 vislabākās ASV skolas. Kod 213/214. Tāpat 1/3 šādu skolu atrodas Florīdā un Nevadā.- tā ir iespēja nokļūt lielā sportā un izveidot savu karjeru augstā līmenī.Jauniem spēlētājiem tā ir iespēja nokļūt NBA, kuriem agrāk nebija šādas iespējas un kuri pirms tam nebija spēlējuši profesionālā līmenī.

Tiek piedāvāta basketbola programma Amerikā, kura ir paredzēta jauniešiem vecumā no 11 līdz 23

gadiem.

Miami sporta nometnes pamatmērķis ir novērtēt mūsu labākās skolas spēlētājus pret viņu vis labākiem vienaudžiem no Orlando un Florida, jo šajos štatos ir izvietotas 1/3 vislabākās ASV skolas. Kod 213/214. Tāpat 1/3 šādu skolu atrodas Florīdā un Nevadā.

- tā ir iespēja nokļūt lielā sportā un izveidot savu karjeru augstā līmenī.

Jauniem spēlētājiem tā ir iespēja nokļūt NBA, kuriem agrāk nebija šādas iespējas un kuri pirms tam nebija spēlējuši profesionālā līmenī.

Treneris Boriss Karebins palīdzēja izveidot karjeru tādiem latviešu spēlētājiem kā Rihards Kuksiks (Arizonas universitāte), Otto Ošenieks (Minesotas universitāte), Aija Putniņa (Kolorādo universitāte), Ilze Gotfrīda ( Sv. Džozefa universitāte Filadelfijā), Linda Rubina (Indiānas universitāte).

Kontakti
roditeljam.lv@gmai.com.

Lasīt tālāk.

     [+] [-]

, 2015-01-26 18:18, pirms 9 gadiem
Ar ko sazinaties, un cik maksa?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-27 13:48, pirms 9 gadiem
Jauniem spēlētājiem tā ir iespēja nokļūt NBA, kuriem agrāk nebija šādas iespējas un kuri pirms tam nebija spēlējuši profesionālā līmenī.


Iespeja tikt NBA, kuri pirms tam nebija spelejusi profesionala limeni

     [+] [-]

, 2015-01-27 17:55, pirms 9 gadiem
Tranquillo rakstīja: Jauniem spēlētājiem tā ir iespēja nokļūt NBA, kuriem agrāk nebija šādas iespējas un kuri pirms tam nebija spēlējuši profesionālā līmenī.


Iespeja tikt NBA, kuri pirms tam nebija spelejusi profesionala limeni
Ja tu esi spēlējis koledžā vai jauniešu komandā, tas nav profesionāls līmenis, jo tu ar to nepelni naudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-27 19:52, pirms 9 gadiem
Kur Rīgā varētu sākt trenēties basketbolā? 10 un 12 gadus veci.

     [+] [-]

, 2015-01-27 20:10, pirms 9 gadiem
(O_O) rakstīja: Kur Rīgā varētu sākt trenēties basketbolā? 10 un 12 gadus veci.
Gribi trenēties basketbolā? Izlasi, izvēlies un...