Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pargo tuvu Krievijas pamešanai

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pargo tuvu Krievijas pamešanai
Džanero Pargo (ar bumbu) vēl Ņūorleānas "Hornets" sastāvā

NBA klubs Ņujorkas "Knicks" un grieķu superklubs "Olympiacos" šonedēļ izrāda pastiprinātu interesi par Maskavas "Dinamo" basketbolistu, aizsargu Džanero Pargo, kurš aizkavēto algu izmaksu dēļ varētu pamest Krieviju jau tuvākajās dienās.

Neoficiāli avoti vēsta, ka amerikānis nav saņēmis algu par pēdējiem diviem mēnešiem. Pargo „Dinamo” sastāvā ir nospēlējis nepilnus piecus mēnešus, palīdzot Deivida Blata trenētajam klubam iekļūt ULEB Eiropas Kausa 16 labāko vienību pulkā. Pirms pāris dienām „Dinamo” jau šķīrās no cita amerikāņa Holisa Praisa. Rudenī Pargo, argentīnieša Delfino un spāņa Garbahosas pāreja uz Maskavas klubiem Krievijā izraisīja sajūsmu un pat runas par citu NBA spēlētāju pārcelšanos uz valsts Superlīgu, taču krīze ātri likusi atvadīties no eiforijas.

Tāpat ne pārāk spožā situācijā ir "Dynamo" sieviešu komanda, kuras finansiālā situācija lielā mērā ir atkarīga no vīriešu komandas. Komandā joprojām nav atgriezušās amerikānietes. Finansiālo situāciju valstī neuzlabo arī tas, ka Krievijā turpinās rubļa pakāpeniska devalvācija - rubļa kurss pēdējos mēnešos krities par 20 procentiem.

Pargo sezonas atalgojums "Dinamo" ir 3,5 miljoni dolāru, taču pat saspringtākajās spēlēs Krievijas superlīgā neizdodas aizpildīt Krilatskas arēnas piectūkstošvietīgās tribīnes. Lielāka skaidrība par Pargo statusu gaidāma otrdien, kad tiks finalizēti ULEB Eirolīgas klubu, tostarp "Olympiacos", sastāvi. Pēc neoficiālām ziņām, "Olympiacos" labprātāk savās rindās vēlas redzēt Pargo nekā Ņujorkas "Knicks" un tā galvenā trenera Maika D`Antoni "rūpju bērnu" Stefonu Mārberiju.

Izmantotie resursi:
nydailynews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-25 20:29, pirms 15 gadiem
uz NY
Slēpts komentārs: Erzelis

  +3 [+] [-]

, 2009-01-25 20:37, pirms 15 gadiem
welcome back to nba!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-25 20:50, pirms 15 gadiem
Olimpiacos labāk sastāvā vēlas redzēt Pargo nekā Mārberiju?!
wtf?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-25 21:05, pirms 15 gadiem
stīens mārberijs manuprat pareizi jabut stefans mārberijs