Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: “Ventspils” līdzīgā spēlē tomēr zaudē “Lokomotiv”

Eiropas kausa otrajā spēlē BK "Ventspils" basketbolisti atklāja spēles rezultātu un spēles gaitā lika Krasnodaras "Lokomotiv" komandai, kas tiek uzskatīta par grupas favorīti, krietni nopūlēties, lai izcīnītu uzvaru. 4. ceturdaļas sākumā sākumā ‘Ventspilij” izdevās iekrāt 6 punktu pārsvaru, tomēr “Lokomotiv” komanda ar agresīvu spēli piespieda kurzemniekus kļūdīties vairākas reizes pēc kārtas un izvirzījušies vadībā "Lokomotiv" basketbolisti šo panākumu arī nosargāja. Zaudējums viesos tikai ar 60:72 sola interesantu atbildes spēli Ventspilī 26. novembrī.

, 2014-10-24 10:17, pirms 10 gadiem
Kaut kas beigās džekiem galvā nenostrādāja. Ja piestrādās pie stabilitātes, tad beigās pārsteigs kādu superklubu
, 2014-10-24 15:48, pirms 10 gadiem
nevis galvās, bet gan kājās un citos muskuļos, jo v-pils vienkarsi noplīsa, kamer Loko ieslēdza citu ātrumu un viss. jaatziist ka Loko bija ieverojamas problemas ar ventspils ka pretinieku atzisanu un noskanosanos spelei, kas ir raksturiigi 5+ amerikaanju komandaam ar ne autoritatiivu treneri.
, 2014-10-25 22:33, pirms 10 gadiem
ronaldinho10 rakstīja: nevis galvās, bet gan kājās un citos muskuļos, jo v-pils vienkarsi noplīsa, kamer Loko ieslēdza citu ātrumu un viss. jaatziist ka Loko bija ieverojamas problemas ar ventspils ka pretinieku atzisanu un noskanosanos spelei, kas ir raksturiigi 5+ amerikaanju komandaam ar ne autoritatiivu treneri.
kartejais pilnigs bulshits. kurs doma ka bazarevics ir neautoritativs treneris? ja protams ka loko nebija varbut ta noskanojushiem ka pret piemeram cska, bet nu teikt ka nebija novertejushi pretinieku, teikt butu naivi.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
39

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
18

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.