Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: “Ventspils” līdzīgā spēlē tomēr zaudē “Lokomotiv”

Egīls Balodis
Egīls Balodis
Eiropas kausa otrajā spēlē BK "Ventspils" basketbolisti atklāja spēles rezultātu un spēles gaitā lika Krasnodaras "Lokomotiv" komandai, kas tiek uzskatīta par grupas favorīti, krietni nopūlēties, lai izcīnītu uzvaru. 4. ceturdaļas sākumā sākumā ‘Ventspilij” izdevās iekrāt 6 punktu pārsvaru, tomēr “Lokomotiv” komanda ar agresīvu spēli piespieda kurzemniekus kļūdīties vairākas reizes pēc kārtas un izvirzījušies vadībā "Lokomotiv" basketbolisti šo panākumu arī nosargāja. Zaudējums viesos tikai ar 60:72 sola interesantu atbildes spēli Ventspilī 26. novembrī.
Vērtējums: -1

     [+] [-]

, 2014-10-24 10:17, pirms 10 gadiem
Kaut kas beigās džekiem galvā nenostrādāja. Ja piestrādās pie stabilitātes, tad beigās pārsteigs kādu superklubu

     [+] [-]

, 2014-10-24 15:48, pirms 10 gadiem
nevis galvās, bet gan kājās un citos muskuļos, jo v-pils vienkarsi noplīsa, kamer Loko ieslēdza citu ātrumu un viss. jaatziist ka Loko bija ieverojamas problemas ar ventspils ka pretinieku atzisanu un noskanosanos spelei, kas ir raksturiigi 5+ amerikaanju komandaam ar ne autoritatiivu treneri.

     [+] [-]

, 2014-10-25 22:33, pirms 10 gadiem
ronaldinho10 rakstīja: nevis galvās, bet gan kājās un citos muskuļos, jo v-pils vienkarsi noplīsa, kamer Loko ieslēdza citu ātrumu un viss. jaatziist ka Loko bija ieverojamas problemas ar ventspils ka pretinieku atzisanu un noskanosanos spelei, kas ir raksturiigi 5+ amerikaanju komandaam ar ne autoritatiivu treneri.
kartejais pilnigs bulshits. kurs doma ka bazarevics ir neautoritativs treneris? ja protams ka loko nebija varbut ta noskanojushiem ka pret piemeram cska, bet nu teikt ka nebija novertejushi pretinieku, teikt butu naivi.