Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

3x3 basketbolisti ar uzvarām pār lietuviešiem un čehiem sāk Lozannas "Masters" turnīru

3x3 basketbolisti ar uzvarām pār lietuviešiem un čehiem sāk Lozannas "Masters" turnīru
Agnis Čavars (no kreisās), Kārlis Pauls Lasmanis, Nauris Miezis, Edgars Krūmiņš

Latvijas 3x3 basketbola izlases komanda "Riga Ghetto Basket" piektdien Lozannā ar uzvaru sāka "Masters" sērijas turnīru, gūstot sezonas pirmo panākumu šajā līmenī. Vakara turpinājumā izdevās tikt arī pie otrā panākuma.

Savā turnīra pirmajā mačā rīdzinieki ar 12:10 mazrezultatīvā duelī apspēlēja Lietuvas vienību "Kaunas". Pēdējās minūtes sākumā lietuvieši panāca 10:10, tomēr turpinājumā divreiz rezultatīvi bija rīdzinieki un tika pie grūta panākuma.

Abas komandas iepriekšējo reizi tikās jūlija beigās Ventspils "Challenger" turnīra pusfinālā, kad latvieši tika pie dramatiska panākuma ar 21:19.

Piektdienas vakarā latvieši aizvadīja grupas otro maču pret Čehijas vienību "Humpolec Bernard". Un arī šajā duelī veiksmīgāki bija mūsējie, izcīnot uzvaru ar 21:14.

Tādējādi Latvijas komanda nodrošinājusi vietu ceturtdaļfinālā, kurā rīt pulksten 18:50 spēkosies ar Amsterdamas komandu no Nīderlandes. Zīmīgi, ka Lozannā spēlē visas pasaules ranga pirmajās septiņās vietās esošās komandas.

Sezonas pirmo "Masters" turnīru latvieši aizvadīja pirms mēneša Kanādā, kad pamanījās piekāpties abās apakšgrupas spēlēs.

Rīgas komanda šosezon uzvarējusi četros otrā līmeņa "Challenger" turnīros, kas ir augstākais rādītājs.


, 2018-08-24 18:56, pirms 6 gadiem
Par to Debrecenu gan samurgojies žurnālista kgs.
, 2018-08-24 20:42, pirms 6 gadiem
Ir kāda informācija, kāpēc tiek mainīts sastāvs, piesaistot Kuksiku un Strēlnieku?
, 2018-08-24 23:02, pirms 6 gadiem
Kur Kuksiks?
, 2018-08-25 09:29, pirms 6 gadiem
Psc raksts... neviena uzvarda :
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
3

Eirolīgas pārspēles: vai Lomaža un Banki "Virtus" pārtrauks neveiksmju sēriju?

ULEB Eirolīgā šovakar gaidāmas pirmās divas no trim pārspēlēm, un Riharda Lomaža pārstāvētais un Lukas Banki trenētais Boloņas "Virtus" plkst. 21.00 ciemosies pie Stambulas "Efes".
Keitlina Klārka un WNBA komisāre Ketija Engelberta 2024. gada 15.aprīlī. Foto: WNBA

Vanagacs saņem pirmo numuru WNBA draftā, Dignas Strautmanes kolēģe trešā

Otrdienas, 16. aprīļa, rītā pēc Latvijas laika 29. reizi notika Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) jauno spēlētāju izvēles ceremonija. "Indiana Fever" ar pirmo numuru izvēlējās superzvaigzni Keitlinu Klārku, bet trešais numurs tika NCAA čempionei Kamilai Kardozu.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
39

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.