Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Sveic godalgotās "Vega1/Liepāja" basketbolistes

Lai sveiktu Liepājas sieviešu basketbola komandu „Vega 1/Liepāja”, kas ieguvusi godalgotas vietas Latvijas un Latvijas – Igaunijas basketbola līgās, pirmdien, 23. maijā, Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Vitkovskis uz svinīgu tikšanos domē aicināja „Vega 1/Liepāja” basketbolistes, galveno treneri Armandu Misu un sporta kluba “Liepājas lauvas” vadību.Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Vitkovskis tikšanās laikā atskatījās uz aizvadīto sezonu un apsveica basketbolistes, galveno treneri un kluba vadību, kas kopīgiem spēkiem, ar lielu darbu un atdevi izcīnījuši augstas vietas. 2015./2016. gada sezonā liepājnieces Latvijas sieviešu basketbola līgā izcīnīja sudraba medaļu, bet Latvijas – Igaunijas sieviešu basketbola līgā – bronzu.“Šis gads Liepājas sporta dzīvē bijis veiksmīgs. Vērā ņemams akcents un lepnums ir par Liepājas sieviešu basketbola komandu „Vega 1/Liepāja” un tās augstajiem sasniegumiem. Šī ir bijusi interesanta, bet arī saspringta sezona, kas rezultējusies ar divām medaļām. Novēlu, lai tās emocijas un rūdījums, ko esat šajā sezonā piedzīvojušas, lai jūs tikai bagātina un noder par stingru pamatu turpmākajiem sportiskajiem panākumiem,” apsveikumā “Vega 1/Liepāja” komandai novēlēja V. Vitkovskis.Tikšanās laikā tika atzinīgi novērtēta komandas pašatdeve un meistarība, kā arī lielā saliedētība un sapratne gan pašu meiteņu starpā, gan ar treneri.

Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
37

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.