Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: tuc-tuc

Video: Basketbola videotreniņi 1

Sveiki basketbolisti un treneri!
Šajā karantīnas un pašizolācijas laikā esmu izveidojis dažus video treniņmateriālus. Vēlējos padalīties ar tiem, domāju tie joprojām kādam noderēs. Esmu jauns treneris ar profesionāla spēlētāja pieredzi un C trenera kategoriju. Treniņus veidoju vadoties no savas pieredzes un zināšanām-Kārlis Žukovskis Trešais video: Dribls ar divām bumbām, treniņā tiek strādāts galvenokārt pie pamatdribla, kā arī pie plaukstu darbības bumbu pārnesot kādai māņkustībai, (driblam caur kājām, ''splitojot'' starp aizsargiem, u.c.) Paredzēts basketbolistiem, kuriem jau ir labs dribls.

Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
1

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.