Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lakers leģenda Īrvins Džonsons kļūst par jauno basketbola operāciju prezidentu Losandželosas Lakeriem.

Šorīt Losandželosas Lakers īpašniece Dženija Bussa ir atlaidis no darba ģenerālmenedžeri Miču Kupčaku, kas bija komandas ģenerālmenedžeris kopš 2003.gada NBA sezonas. Ne tikai Kupčaks tika atlaists, bet arī ir atbrīvoja savu brāli Džimu Bussu no nākotnes basketbola operāciju lēmumiem.

Pulkstenis 10:00 pēc vietēja laika, Losandželosas Lakers paziņoja, ka komanda ir atlaidusi tās ģenerālmenedžeri Miču Kupčaku, un viņa vietā ir devuši komandas leģendai Īrvinam “Maģiskajam” Džonsonam pilnvaru vadīt basketbola komandas operācijas. Sezonai jau esot pusē, nebija liels šoks, ka Lakers atvadījās no pieredzējušā Miča Kupčaka, bet, kas ir pārsteidzoši, ir viņa aizvietotājs Džonsons, kuram nav nekāda pieredze amatā. Ir gaidāms, ka Kupčaka tuvākie palīgi drīzumā pametis komandu arī.
Kaut arī pēdējo 365 dienu laikā komanda ir mainījusi divas svarīgākos amatus ārpus laukuma, Lakers faniem nevajadzētu sākt panikot, jo komandai ir jauns spēlētāju kodols, kurš nākotnē var tikai palikt labāks, kā arī iespēja uzlabot komandu starpsezonas laikā caur NBA draftu, kur šobrīd komandai tiek prognozēts trešā pozīcija drafta izlasē pirms loterijas.
Būs interesanti redzēt, ko Īrvins “Maģiskais” Džonsons spēs izdarīt savā amatā, un, cik ilgi tas noturēs amatu, kā arī vai tas spēs uzlabot komandu, kurai ir daudz pozīcijas ar jautājuma zīmēm, ja komandas sastāvs paliek nemainīgs līdz gada beigām, Lakers būs tikai apmēram 16 miljoni dolāru, ko Losandželosas komanda varēs tērēt, aizpildot jautājumu zīmju pilnās pozīcijas. Ir gaidāms, ka nākošo dienu laikā Džonsons atradīs sev ģenerālmenedžeri, šobrīd ir aizdomas, ka tas varētu būt Kobe Braienta aģent Roberts Pelinka.