Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

CSKA uzvara ar +22 Tallinā

CSKA uzvara ar +22 Tallinā
Ramūns Šiškausks
Foto: cskabasket.com

Krievijas basketbola kluba Maskavas CSKA ceturtdien VTB līgas B grupas spēlē viesojās Tallinā, kur tikās ar vietējo "Kalev/Cramo". CSKA guva drošu uzvaru ar 85:63.

Spēle līdzīga turējās lielāku daļu pirmā puslaika, kas noslēdzās ar deviņu punktu CSKA pārsvaru (45:36). Trešajā ceturtdaļā CSKA veica izšķirošo izrāvienu, pirms pēdējās ceturtdaļas panākot 20 punktu pārsvaru - 69:49. Ceturtajā ceturtdaļā īpaši pavērsieni nenotika un CSKA uzvarēja ar 85:63. Maskavas kluba sastāvā 17 punkti Ramūnam Šiškauskam, bet 16 punktus pievienoja Zorans Planiničs.

"Kalev/Cramo" rindās 21 punkts Raitam Kērlesam, bet 15 - Šarona Fišera kontā. Otrā VTB līgas B grupas spēlē Kauņas "Žalgiris" trešdien ar 82:69 pieveica Mariupoles "Azovmash". Neapturams "Žalgira" sastāvā bija Markuss Brauns, kuram 37 punkti. Jau ziņojām, ka A grupā VEF savā laukumā ar 76:86 zaudēja Doņeckai, bet otrā spēlē Kazaņas "Unics" ar 82:69 pieveica Maskavas apgabala "Khimki".

Izmantotie resursi:
vtb-league.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-20 11:42, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Skat, atlaida Berķi un uzreiz pakāš kaut kādam CSKA. Tā bija lielākā Kalev kļūda pastāvēšanas vēsturē!
Ta ir kad atlaiz eiroligas limena speletaju,laikam krize spieda atlaist.
Foto: Valmiera Glass/ViA
1

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Luka Sofijaničs. Foto: Aleksander Lustix

Gulbene dārdēs: šovakar izšķirošā bronzas cīņa starp bukiem un RSU

"Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā ceturtdienas vakarā pulksten 20:00 sāksies izšķirošā cīņa par turnīra bronzas godalgām. Otro gadu pēc kārtas par bleķi savstarpēji cīnās "Gulbenes Buki" un "VEF Rīga" farmklubs "Rīgas Stradiņa Universitāte".