Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Thunder" atskaita Daisonu

"Thunder" atskaita Daisonu
Džeroms Daisons
Foto: AP

Vairāki Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubi šodien paziņojuši par izmaiņām sastāvā, atskaitot spēlētājus. Viens no tiem - Oklahomsitijas "Thunder" - atbrīvojis saspēles vadītāju Džeromu Daisonu, kuru noskatījis "VEF Rīga" klubs.

Oklahomsitijas "Thunder" šodien paziņojis par divu spēlētāju atskaitīšanu. Komandu pametīs saspēles vadītājs Džeroms Daisons un aizsargs Elijahs Milsaps. Iespējams, Daisons karjeru varētu turpināt Latvijā, jo iepriekš par viņu interesi izrādījis "VEF Rīga" klubs. Abi minētie spēlētāji Oklahomsitijā pavadītajā laikā atstājuši labu iespaidu "Thunder" treneriem, taču jau pirms treniņnometnes sākuma bija skaidrs, ka iekļūt komandas sastāvā uz regulārās sezonas sākumu ir praktiski nereāli, jo klubam jau bija garantēti līgumi ar 15 spēlētājiem.

Elijahs Milsaps, kura brālis Pols ir viens no Jūtas "Jazz" vadošajiem spēlētājiem, piedalījās četrās pārbaudes spēlēs, atzīmējoties ar 3,5 punktiem un 1,8 atlēkušo bumbu laukumā pavadītajās 12,5 minūtēs. Savukārt Daisons dažas pārbaudes spēles izlaida muguras sāpju dēļ, tāpēc laukumā devās divos mačos, kuros kopā laukumā pavadītajās 13 minūtēs atzīmējās ar deviņiem punktiem, divām atlēkušajām bumbām un vienu rezultatīvu piespēli.

Tiek norādīts, ka abi spēlētāji varētu palikt "Thunder" redzeslokā, pievienojoties tā fārmklubam NBA D-Līgā. Tomēr varbūt kāds no spēlētājiem izvēlēsies citas iespējas, piemēram, 23 gadus vecais Daisons izlems spēlēt Latvijā. Kopumā VEF klubam esot bijuši noskatīti četri spēlētāji, kas šogad mēģinājuši iekļūt NBA klubu sastāvos. Divi no tiem jau brīvi - Daisons, kā arī Mustafa Šakurs, kurš bija Ņūorleānas "Hornets" sastāvā.

Tikmēr izmaiņas veikuši arī citi NBA klubi. Detroitas "Pistons" sastāvā mēģināja iekļūt saspēles vadītājs Vernons Hemiltons, kurš 2008. gada pirmajā pusē spēlēja "Liepājas Lauvās", taču šodien viņš tika atskaitīts. Kopā ar Hemiltonu detroitieši atbrīvojās no Aika Diogū, kurš savulaik spēlēja kopā ar Andri Biedriņu Goldensteitas "Warriors". Runājot par Goldensteitas klubu, arī tas saīsinājis sastāvu, atlaižot saspēles vadītāju Āronu Mailsu. Tikko kā atbrīvots arī Riharda Kuksika bijušais komandas biedrs iepriekšējās trīs sezonās Ēriks Boatengs, kurš cerēja iekļūt Denveras "Nuggets".

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-10-20 23:11, pirms 14 gadiem
Ko tik Vef nav noskatījis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-10-20 23:31, pirms 14 gadiem
šķiet VEF noskatījis visus tos ko atskaita

  +1 [+] [-]

, 2010-10-20 23:32, pirms 14 gadiem
interesanti šķiet, ka Pistons atskaitīja Aiku Diogu, kurš taču baigais vecis bija Warriors un pēc tam Pacers... Atceros, ka Montgomerija laikos Diogu spēlēja vairāk un rezultatīvāk par Andri, lai gan bija gadu vēlāk draftēts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-21 07:17, pirms 14 gadiem
kalninsh87 rakstīja: šķiet VEF noskatījis visus tos ko atskaita
Un ko tad Tu gribēji, lai viņi noskata tos kam jau ir garantēti līgumi ar kādu no NBA klibiem?