Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Krastu mačā" uzvaru izcīna un kopvērtējumā vadībā izvirzās Daugavas kreisais krasts

Andrejs Siliņš

"Krastu mačā" uzvaru izcīna un kopvērtējumā vadībā izvirzās Daugavas kreisais krasts
Foto: Krastu mačs 2018

Svētdien ar rezultātu 1243:1145 pa labu Daugavas kreisajam krastam jeb Pārdaugavai laukumā pie Rīgas Kongresu nama noslēdzās IX diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs”. Arī kopvērtējumā ar 5:4 nu vadībā izvirzījušies Daugavas kreisā krasta basketbolisti.

Turnīru atklāja “VEF Rīga” spēle pret “Ghetto Family” komandu, kur uzvaru izcīnīja Daugavas labā krasta pārstāvji vefieši. Pusnaktī laukumā devās aktieri un mūziķi, kur sīvā cīņā pārāki izrādījās mūziķi, kas pārstāvēja Daugavas kreiso krastu.

Kā pēdējie diennakti ilgajā spēlē pēdējie turnīra ietvaros laukumā devās politiķi, kur tāpat kā kopvērējumā uzvaru izcīnīja Daugavas kreisā krasta komanda, ko vadīja bijušais Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris, bet komadas kapteinis bija Rīgas vicemērs Andris Ameriks.

Uzvarējusī komanda savā īpašumā uz gadu iegūst ceļojošo kausu, kura autors ir tēlnieks, Latviajs Mākslas akadēmijas profesors Aigars Bikše.

Līdz ar basketbolu un basketbola akrobātu “Lords of gravity” šoviem uz centrālā laukuma, uz AAS BALTA mūzikas skatuves visu diennakti uzstājās Latvijas labākie dīdžeji un tādi Latvijā populāri mākslinieki kā Ozlos, Atis Ieviņš, Arstarulsmirus un Mārcis Auziņš, Justs, “Pulsa efekts” un vakara īpašjā koncertā arī Ralfs Eilands.

Šogad “Krastu mača” ietvaros notika arī “Street Food” festivāls.

Diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs” Rīgas svētku un Rīgas ostas svētku ietvaros notika jau devīto gadu pēc kārtas un ir viens no vērienīgākajiem un apmeklētājaiem šo svētku pasākumiem.

Par konkursu uzvarētājiem lasāms ŠEIT!

Informāciju sagatavoja
Laila Spaliņa
“Krastu mača” organizatoru pārstāve

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-20 22:35, pirms 6 gadiem
Nu shitais vareetu buut kljuudu rekords. Autor, tu esi analfabeets vai tev ir tizli pirksti?

     [+] [-]

, 2018-08-21 13:05, pirms 6 gadiem
neimeti rakstīja: Nu shitais vareetu buut kljuudu rekords. Autor, tu esi analfabeets vai tev ir tizli pirksti?
Izņēmi vārdus no mutes