Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Seņkāns, Šteinbergs, Ginters un Pāže uzvar 3x3 turnīrā Čehijā

Ints Megnis
Ints Megnis

Seņkāns, Šteinbergs, Ginters un Pāže uzvar 3x3 turnīrā Čehijā
Latvijas 3x3 basketbolisti pēc turnīra Čehijā. Foto: ghetto.lv

"Ghetto Family" komanda Armands Seņkāns, Mārtiņš Šteinbergs, Armands Ginters un Roberts Pāže sestdien, Čehijas pilsētā Louni uzvarēja Centrāleiropas tūres pirmajā turnīrā, saņemot ceļazīmi uz jūlijā Pardubicē notiekošo fināturnīru, kurā cīnīsies par ceļazīmi uz FIBA Pasaules tūres Prāgas posmu.

Centrāleiropas tūres Louni posmā ar pirmo numuru bija izlikta Pasaules tūres regulārā dalībniece "Humpolec Bernard" no Čehijas, bet Latvijas kvartetam atbilstoši rangam tika otrā pozīcija. "Ghetto Family" apakšgrupu turnīrā izcīnīja trīs uzvaras trijās spēlēs - ar 22:17 pār Čehijas "Profi Amateri", ar 21:19 pār Vācijas "Team Sud", ar 19:15 pār Čehijas "Bricks".

Pēc tam ceturtdaļfinālā latvieši ar 21:5 sagrāva Čehijas "Sokolici", pusfinālā ar 21:17 pārspēja Polijas "Coco Jambo", bet finālā ar 21:18 uzvarēja arī turnīra favorītus "Humpolec Bernard".

"Nešaubīgi, ka grūtākā bija cīņa ar pasaules tūres desmitnieka komandu "Humpolec Bernard", kas turklāt spēlēja mājās," sarunā ar "ghetto.lv" uzsvēra Šteinbergs. "Prieks, ka izdevās uzvarēt čehus, turklāt tieši finālā."

"Šajā turnīrā pārsteidza Vācijas komanda "Team Sud", kas Čehijā bija ieradusies ar plašu apkalpojošo personālu," piebilda Šteinbergs. "Vāciešus uzvarējām jau apakšgrupas turnīrā."

Uzvarot šajā turnīrā, "Ghetto Family" izcīnīja ceļazīmi uz 20. un 21. jūlijā citā Čehijas pilsētā Pardubicē gaidāmo Centrāleiropas tūres finālposma, bet šī turnīra likme būs brauciens uz Pasaules tūres posmu Prāgā, kas notiks 3. un 4. augustā.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/lv/jaunumi/se...