Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Kur trekno gadu leģionāri spēlē tagad?

Kur trekno gadu leģionāri spēlē tagad?
Torajs Bregss
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Pēdējos gados Latvijas vadošajos basketbola klubos pabijuši vairāki viesspēlētāji. Kāds nospēlējis labāk, bet kāds ne tik labi. eSports.lv nolēma ieskatīties šo leģionāru turpmākajās gaitās pēc Latvijas klubu pamešanas.

Iepriekšējās divas sezonas un arī šīs sezonas sākuma Latvijas vadošajos basketbola klubos ļoti lielas lomas spēlēja viesspēlētāji. Tomēr izskatās, ka tuvākajā laikā diez vai vēl būs redzami tik daudzi leģionāri Latvijas klubu sastāvos. Tāpēc arī interesanti, kur tagad spēlē kādreizējie Latvijas klubu leģionāri. Galvenokārt apskatīti ārzemnieki, kas spēlējuši Latvijas Top3 klubos ("ASK Rīga", "Ventspils" un "Barons") kopš 2006. gada vidus.

2006./2007. gada sezona

ASK Rīga

Martins Andriukaitis, BC Donetsk, Ukraina
Pēc sezonas Rīgā pārcēlās uz Ukrainu, pievienojoties Cherkasy vienībai. Uz šo sezonu pārcēlās uz Doņecku. Sezonas pirmo daļu izlaida pleca savainojuma dēļ, bet pirmās spēles pēc atgriešanās ierindā ir salīdzinoši pieticīgas. Šosezon aizvadījis piecas spēles, vidēji 10,4 minūtēs 1,8 punkti un 1,4 atlēkušās bumbas.
Stepons Babrausks, L. Rytas, Lietuva
Pagājušo sezonu pavadīja Itālijā, bet šogad atgriezies Viļņas Lietuvos Rytas, kura sistēmā arī uzauga. Rytas kapteinim šosezon Baltijas līgā vidēji 14,9 minūtēs gūti 6,3 punkti un 1,6 atlēkušās bumbas.
Torajs Bregss, Guaros de Lara , Venecuēla
Iespējams, viens no spilgtākajiem leģionāriem, kas jebkad spēlējis Latvijā. Kā zināms, pastāvēja iespēja, ka Bregss paliktu ASK sastāvā arī uz 2007./2008. gada sezonu, taču pats vien atteicās. Pēc pieturas Rīgā uzspēlējis vairākos klubos Austrumu zemēs (Irāna, Jordānija), bet pēdējā laikā uzturas Dienvidamerikā. Gada sākumā spēlēja Meksikā, bet svaigākā informācija liecina, ka Bregss pārstāv Venecuēlas klubu Guaros de Lara, kur spēlē arī NBA spēlētāja Stefona Mārberija jaunākais brālis Mozuss Mārberijs.
Kērtiss Miledžs, Enisey, Krievija
Šosezon pārstāv Krievijas Superlīgas klubu Krasnojarskas Enisey, kur spēlē arī Kaspars Kambala. Miledžs 19 aizvadītajos mačos vidēji spēlē guvis 11,1 punktu un atdevis 2,3 rezultatīvas piespēles, pārtvēris 2,4 bumbas, izcīnījis 2,7 atlēkušās bumbas. Starp citu, ceturtdien bija manīts ASK spēlē Valmierā. "Enisey" nākamā spēlē ir tikai 29. martā, tāpēc arī Miledžam brīvāks laiks, lai paciemotos Latvijā.
A.Dž. Bramlets, bez kluba
Pēc divām sezonām ASK Rīga sastāvā nav atradis citu klubu un pašreiz ir brīvais aģents.

Ventspils

Edijs Šenons, Split, Horvātija
Pagājušo sezonu pavadīja franču klubā Strasbourg, bet šogad pārstāv horvātu KK Split. Pieredzējušais amerikāņu saspēles vadītājs 26 Adrijas līgas spēlēs vidēji guvis 15,6 punktus un atdevis 4,3 rezultatīvas piespēles.
Džastins Lavs, Odessa, Ukraina
Viens no retajiem leģionāriem, kas Latvijā nospēlējis trīs sezonas, turklāt vairāk vai mazāk, bet ļoti sekmīgi. Šosezon 24 spēlēs Odesas kluba sastāvā Lavam vidēji 17,3 punkti, 4,1 atlēkusī bumba un 3,8 rezultatīvas piespēles. Pēdējā laikā gan Lavs nav spēlējis, jo ārstē savainojumu.
Delrons Džonsons, Aliaga, Turcija
Ventspilī aizvadīja pusotru sezonu, bet tagad spēlē Turcijā. Šo sezonu sāka Banvit klubā, kur 15 Turcijas līgas spēlēs vidēji guva 10,9 punktus un izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas, bet pēc tam pārcēlās uz citu valsts klubu Aliaga. Tur septiņās spēlēs vidēji 13,3 punkti un 4,7 atlēkušās bumbas. Šajā nedēļā kluba finansiālo problēmu dēļ Džonsons pameta Turciju un pārcēlās uz Horvātiju, kur spēlēs Spilt komandā kopā ar Šenonu.
Dušans Jeličs, bez kluba

Barons

Ē.Dž. Roulends, Bonnas Telekom, Vācija
Pašreiz ļoti veiksmīgi spēlē Vācijas klubā Telekom Baskets Bonn, kura sastāvā 23 spēlēs vietējā čempionātā vidēji guvis 14,5 punktus un atdevis 3,8 rezultatīvas piespēles. Savukārt FIBA Eurochallange turnīrā 14 spēlēs Roulendam vidēji 10,6 punkti un 4,1 rezultatīva piespēle.
Dragans Ceraničs, Kolossos, Grieķija
Baronam pievienojās uz sezonas pēdējiem trīs mēnešiem, tāpēc, iespējams, daudzi šādu spēlētāju nemaz neatcerās. Pašreiz grieķu Kolossos klubā šīs sezonas 20 spēlēs vidēji guvis 7,8 punktus un izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas.
Kērtiss Māršals, C.Entrerriano, Argentīna
Sezonas vidū nolēma uzspēlēt Argentīnas līgā, kur aizvadītajās desmit spēlēs vidēji guvis 22,5 punktus un izcīnījis 4,6 atlēkušās bumbas.
Altons Meisons, Igokea, Bosnija un Hercegovina
Vairāk atmiņā palicis ar savām aktivitātēm ārpus laukuma, kad tika pieķerts braucot dzērumā. Kā pēdējā darbavieta minēta Bosnijā un Hercegovinā.
Stīvs Ričs, Mobitel, Rumānija
Sezonu sāka Rumānijas līgā, kur paspēja aizvadīt sešas spēles, vidēji gūstot 3,8 punktus un izcīnot 3,3 atlēkušās bumbas, līdz tika atlaists.

2007./2008.

Barons

Demetriuss Aleksanders, BC Donetsk, Ukraina
Viens no visu laiku labākajiem leģionāriem, kas jebkad spēlējis Latvijā. Pēc pusotras sezonas Latvijā pārcēlās uz Ukrainu, kur spēlē Igora Miglinieka vadītajā Doņeckas klubā. Kopā Doņeckas klubā pašreiz ir pieci spēlētāji, kas kādreiz spēlējuši Latvijas klubos. Aleksanders aizvadījis septiņas spēlēs, kurās vidēji guvis 15,4 punktus un izcīnījis 4,3 atlēkušās bumbas.
Dž. P. Batista, Le Mans, Francija
Spēcīgais brazīliešu centrs šosezon aizvadījis 21 spēli Francijas čempionātā, vidēji gūstot deviņus punktus un izcīnot 4,3 atlēkušās bumbas. Savukārt desmit Eirolīgas spēlēs Batistam vidēji 11,4 punkti un 3,8 atlēkušās bumbas.
Dontels Džefersons, Šārlotes Bobcats, NBA/Jūtas Flash, NBA Attīstības līga
Sezonu sāka NBA Attīstības jeb D-Līgas klubā Jūtas Flash, kura sastāvā 32 spēlēs vidēji guva 18,8 punktus un atdeva 5,5 rezultatīvas piespēles. Pirms neilga laika parakstīja desmit dienu līgumu ar NBA klubu Šārlotes Bobcats, bet tā sastāvā vēl nav debitējis. Bobcats galvenais treneris Lerijs Brauns izteicies, ka tuvākajā laikā pagarinās līgumu ar Džefersonu uz vēl desmit dienām.
Mihals Hlebovickis, Nikolaev, Ukraina
Šosezon 22 spēlēs Ukrainas līgā Nikolajevas kluba rindās Hlebovickim vidēji 9,6 punkti un piecas atlēkušās bumbas. Nejaukt tikai pirms šīs sezonas dibināto Ukrainas līgu ar Ukrainas Superlīgu, kur spēlē valsts vadošie klubi (Azovmash, Kijeva, Doņecka).
Tomass Nagis, EnBW Ludwigsburg, Vācija
Pagājušosezon paspēja uzspēlēt vairāku valstu Eiropa klubos, to skaitā arī Baronā. Tagad pārstāv Ludvigsburgas klubu. 15 Vācijas čempionāta spēlēs Nagim vidēji 10,1 punkts un 5,3 atlēkušās bumbas.
Džefs Greivss, bez kluba
Kebu Stjuarts, bez kluba

ASK Rīga

Marko Antonijevičs, Nova Gorica, Slovēnija
Tika ņemts kā Kērtisa Miledža aizstājējs uz pāris mēnešiem un savu darbu padarīja godam. Šo sezonu sāka dzimtās Slovēnijas klubā Nova Gorica, kur aizvadījis tikai trīs spēles, vidēji gūstot 7,3 punktus un atdodot trīs rezultatīvas piespēles.
Kērtiss Miledžs, Enisey, Krievija
A.Dž. Bramlets, bez kluba
Smiljans Pavičs, Krka, Slovēnija
Pašreiz viens no slovēņu Krka kluba līderiem. Adrijas līgā vidēji spēlē 11 punkti un 6,7 atlēkušās bumbas, bet Slovēnijas līgā vidēji 13,3 punkti un 7,1 atlēkušās bumbas.
Aeriks Sanderss, Dijon, Francija
Pēc ne pārāk veiksmīgas sezonas ASK klubā Sanderss labi iejuties Francijas spēcīgākās līgas klubā Dijon, kur savulaik spēlējis Ainars Bagatskis. 16 aizvadītajās spēlēs Sandersam vidēji 12,9 punkti un 8,3 atlēkušās bumbas. Pie tam Sanderss tikai tagad sāk uzņemt apgriezienus – pēdējās sešās spēlēs viņam double-double.
Dveins Broilss, Charleroi, Beļģija
Šo sezonu aizvada Beļģijas spēcīgākajā klubā Šārleruā. Beļģijas līgā Broilss ir trešais rezultatīvākais komandā ar 8,7 punktiem vidēji spēlē, bet ULEB Eiropas kausā, kur Šārleruā aizspēlējās līdz "Top16" fāzei, Broilsam vidēji 5,4 punkti.

Ventspils

Akins Akingbala, Nancy, Francija
Labi spēlēja Ventspilī, šo sezonu sāka krievu klubā Surgut, bet pēc tam pārcēlās uz Francijas klubu Nancy, kura sastāvā debitēja Eirolīgā (2 spēles, vidēji 8,0 punkti, 4,0 atlēkušās bumbas). Deviņās Francijas līgas spēles Akingbalam vidēji 7,8 punkti un 6,3 atlēkušās bumbas.
Džimijs Baksters, Besiktas, Turcija
Šo sezonu sāka Beļģijā, bet tika atlaists un pievienojās Turcijas klubam Stambulas Besiktas, kur spēlē arī cits kādreizējais Ventspils basketbolists Mairs Četmens. Turcijas līgā Baksters ir astotais rezultatīvākais ar vidēji 17,7 punktiem 16 aizvadītajās spēlēs. Savukārt sešās šīssezonas ULEB Eiropas kausa spēlēs Baksteram vidēji 15,3 punkti.
Džons Gilkrists, Kolorādo 14ers, NBA Attīstības līga
Ventspils klubam Gilkrists izrādījās tukšā loze un jau sezonas sākumā tika atlaists. Pagājušo sezonu noslēdza Izraēlā, bet šo sezonu sāka NBA Attīstības līgas klubā Kolorādo 14ers. Tiesa, tur viņš nav aizvadījis nevienu spēli.
Džastins Lavs, Odessa, Ukraina
Viens no retajiem leģionāriem, kas Latvijā nospēlējis trīs sezonas, turklāt vairāk vai mazāk, bet ļoti sekmīgi. Šosezon 24 spēlēs Odesas kluba sastāvā Lavam vidēji 17,3 punkti, 4,1 atlēkusī bumba un 3,8 rezultatīvas piespēles. Pēdējā laikā gan Lavs nav spēlējis, jo ārstē savainojumu.
Džerijs Maknamara, Reno, NBA Attīstības līga
Kopš lieliskās karjeras koledžu basketbolā pie profesionāļiem nav spējis sevi pierādīt. Pirms sezonas neveiksmīgi mēģināja iekļūt Jūtas Jazz sastāvā. Pēc tam uzspēlēja NBA Attīstības līgā, kur Reno Bighorns sastāvā 17 spēlēs vidēji guva 7,1 punktu un atdeva 3,6 rezultatīvas piespēles. Pirms neilga laika gan viņš tika atbrīvots no kluba, kas tika pamatots ar spēlētāja personīgajiem iemesliem.

2008./2009.

ASK Rīga

Korijs Brūvers, MMT Estudiantes, Spānija
Pāris mēnešos Rīgā īpaši nespēja iejusties, bet tagad itin sekmīgi spēlē Spānijas ACB čempionāta komandā Madrides Estudiantes. 11 spēlēs Brūveram vidēji spēlē 11 punkti un 2,2 rezultatīvas piespēles.
Rikardo Māršs Antalya, Turcija
Vēl spēlējot Latvijā, Māršs īsti nepaspēja parādīt savu meistarību pilnā klāstā, jo to liedza novembrī gūtais savainojums. Ļoti bīstams spēlētājs groza tuvumā un savu darbiņu tagad dara Antaljas klubā Turcijā, kur spēlēja arī pagājušogad. Tiesa, ar ne tika labu statistiku kā pagājušogad – desmit Turcijas čempionāta spēlēs vidēji 11,7 punkti un 4,8 atlēkušās bumbas.
Bruno Šundovs, Vive Menorca, Spānija
Kopš pameta ASK, jau paspējis nomainīt vēl vienu klubu. Zagrebas Cibona neizdevās nostiprināties, tāpēc Šundovs pārcēlās uz Spānijas Vive Menorca. Pagaidām šī spāņu kluba sastāvā Šundovs aizvadījis vienu spēli, kurā guva astoņus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.
Milutins Aleksičs, BC Donetsk, Ukraina
Nesavtīgais serbu uzbrucējs Aleksičs veiksmīgi iekārtojies Igora Miglinieka vadītajā Doņeckas klubā, kur spēlē pieci kādreiz Latvijas klubos uzspēlējuši spēlētāji. 13 spēlēs Aleksičam vidēji 15,1 punkts, 7,5 atlēkušās bumbas un 2,5 rezultatīvas piespēles.

Ventspils

Tairons Breizeltons, Asseco Prokom, Polija
Ventspils klubā tā īsti neattaisnoja uz sevi liktās cerības, nespēja iejusties un rezultātā pameta Latviju. Breizeltons gan nevar sūdzēties par nākamo darbavietu Polijā, kur viņu paņēma Eirolīgas klubs Asseco Prokom. Polijas līgas deviņās spēlēs vidēji 19,9 minūtēs viņam 5,9 punkti un 3,1 rezultatīva piespēle, bet Eirolīgā sešās spēlēs vidēji 3,7 punkti un 1,7 rezultatīvas piespēles.
Šons Pruits, Fujian, Ķīna
Dažas nedēļas pēc atlaišanas no Ventspils Pruits paņēma brīvas, bet marta pirmajā pusē devās uz Ķīnu. Četrās spēlēs Ķīnā amerikāņu centram vidēji 18,5 punkti un 14 atlēkušās bumbas. Spēlētājs labs, bet acīmredzot neiederējās ventspilnieku spēles modelī.
Georgioss Ciakoss, Kavala, Grieķija
Kopš savainojuma gūšanas novembrī pēc pāris mēnešu piespiedu atpūtas nespēja atgūt iepriekšējo kondīciju un februārī ventspilnieki nolēma atlaist Ciakosu. Pašreiz pārstāv grieķu Kavala, kur četrās spēlēs vidēji 2,8 punkti un 3,3 atlēkušās bumbas.

Barons

Giedrs Gusts, Kavala, Grieķija
Astoņās spēlē Grieķijā Gustam vidēji mačā gūti 8,9 punkti un 2,8 rezultatīvas piespēles. Spēlē vienā komandā ar Georgiosu Ciakosu.
Adrians Henings, Ramat Gan, Izraēla
Viens no atlētiskākajiem spēlētājiem kāds jebkad spēlējis Latvijā. Novembra vidū Barons nolēma atteikties no Heninga. Aptuveni pirms mēneša atrada darbu Izraēlā, kur aizvadījis piecas spēles, vidēji gūstot 5,8 punktus.
Povils Čukins, Budivelnik, Ukraina
Baronā bija tikai sezonas sākumā, tagad spēlē Ukrainas līgas klubā Kijevas Budivelnik. 23 spēlēs Čukinam vidēji 10,7 punkti un 6,2 atlēkušās bumbas.
Korijs Smits, bez kluba
Rojs Braits, bez kluba
Čārlzs Roudss, bez kluba


, 2009-03-20 17:26, pirms 15 gadiem
Intresants raksts...
, 2009-03-20 17:27, pirms 15 gadiem
tiešām interesanti palasīt kur bijušie stāri ir tagad
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-20 17:28, pirms 15 gadiem
Teicams raksts!
, 2009-03-20 17:29, pirms 15 gadiem
paldies par info
, 2009-03-20 17:30, pirms 15 gadiem
PSC kādos labos klubos tgd daudzi spēlē!
, 2009-03-20 17:30, pirms 15 gadiem
dazhiem aarzemju klubiem iipashi sekmeejas muusu klubu bijusho legjionaaru piesaistiishana
, 2009-03-20 17:30, pirms 15 gadiem
Dušans Jeličs, bez kluba

Baigais brīnums, tik divains speletajs sen nav redzēts
, 2009-03-20 17:32, pirms 15 gadiem
LIELS paldies
, 2009-03-20 17:34, pirms 15 gadiem
A.J.Bramlets bez kluba
Ask varetu pa brivu so panemt
, 2009-03-20 17:34, pirms 15 gadiem
vispar ja A.Dž. Bramlets nespele newiena kluba, tad varbut ask riga varetu meginat ar vinu sazinaties un runat par spelesanu un par naudu , ja vins piekristu vvareetu parunat ar medi lai vins iet uz ask junioriem un ja kadam bus trauma tad , lai aizvieto
, 2009-03-20 17:36, pirms 15 gadiem
Bet to, ka atsevišķos spēlētājos klubi ir pamatīgi iegrābušies (jo mums taču ir nauda, tērējam ) skaidri varēja noteikt pēc viņu snieguma utt. Nekāds īpaši pārsteidzošs šis raksts nav
, 2009-03-20 17:37, pirms 15 gadiem
Kads vel te gribeja pieradit, ka LBL ir sliktaks limenis par Britu basketbolu ligu. Eiroliga, ACB, Griekija, Krievijas liga, nez vai kads no BBL ir bijis tuvuma Eiroligai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-20 17:37, pirms 15 gadiem
tik labi spēlātāji te:
Bregss
Miledžs
Lavs
Aleksanders
Sundovs
Marss
Brivers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-20 17:42, pirms 15 gadiem
Var redzēt, ka Baronam tomēr bija labākie leģionāri, Džefersons vien to pierāda!
, 2009-03-20 17:46, pirms 15 gadiem
A kur Broils no pagājušā gada ASK modeļa?
, 2009-03-20 17:46, pirms 15 gadiem
Man vislabaak no shiem minetaajiem simpatizeeja, par spiiti citu viedoklim un pelshanai bregss un lovs, protams arii shundovs
, 2009-03-20 17:46, pirms 15 gadiem
hmmmm a valmierai nebija legionaru?
Nu tas zhalgira centrs.... Kur tas tagad?
, 2009-03-20 17:48, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Var redzēt, ka Baronam tomēr bija labākie leģionāri, Džefersons vien to pierāda!
Es gan taa nedomaaju, es domaaju, ka pareizaak ir veerteet peec snieguma ko paraadiija latvijaa, bet varbuut es kljudos
, 2009-03-20 17:48, pirms 15 gadiem
Esmu nedaudz paarsteigts par Bramletu...vinsh jau nav tik slikts, lai neviens vinju nenjemtu...
Lai kluust par veel vienu speeletaaju Miglnieka klubaa kuraa tiek njemti playeri no LV klubiem
, 2009-03-20 17:48, pirms 15 gadiem
Turcijas līgā Baksters ir astotais rezultatīvākais ar vidēji 17,7 punktiem 15 aizvadītajās spēlēs. Savukārt sešās šīssezonas ULEB Eiropas kausa spēlēs Baksteram vidēji 15,3 punkti.
Labs.
, 2009-03-20 17:49, pirms 15 gadiem
marcuha rakstīja: Esmu nedaudz paarsteigts par Bramletu...vinsh jau nav tik slikts, lai neviens vinju nenjemtu...
Lai kluust par veel vienu speeletaaju Miglnieka klubaa kuraa tiek njemti playeri no LV klubiem
Katraa gadijumaa slikts vinjs tiesham nebija
, 2009-03-20 18:00, pirms 15 gadiem
janis 1993 rakstīja: tik labi spēlātāji te:
Bregss
Miledžs
Lavs
Aleksanders
Sundovs
Marss
Brivers
Tu man piedod, bet nu 1. Brūveru par TIK labu spēlētāju nosaukt.. iespējams egoistiskākais spēlētājs kāds lv ir redzēts (nu iespējams jādala šis gods ar Jeliču). Nav jau grūti sakrāt statistiku, ja spēles laikā izmet 17 2punktniekus (no kuriem iekrīt labi ja puse).
Tas pats ar šeit saslavēto Alexanderu. Labākais kāds nu lv ir bijis. Tak apskatieties vēlreiz spēles pirms viņu atlaida. Labs spēlētājs spēlē arī aizsardzībā.
Ja kāds jāpaslavē, tad tas varētu būt J.Love. Atšķirībā no pārējiem viņš vismaz bija stabils visā laikā ko pavadīja Latvijā. Varbūt nebija no līderiem, bet spēlēja ar pašatdevi un lielu cīņassparu.

Un tiem, kas tagad grib teikt, ka es neko nesaprotu un esmu pilnīgs analfabēts - apskatieties kā tad šodien spēlē tie mūsu līderi. Nezkādēļ tikai retajam statistika ir saglabājusies tādā līmenī kādā tā bija šeit.
, 2009-03-20 18:01, pirms 15 gadiem
babrausks kapteinis LR, nedaudz parsteidza shis fakts
, 2009-03-20 18:02, pirms 15 gadiem
Interesanti būtu zināt arī kā ir gājis pēc aiziešanas arī vēl vecākiem čaļiem, nu ne vecākiem pēc vecuma, bet gadus vairāk atpakaļ... Visi Holdeni. Cetmeni, Nikolasi un tā tālāk
, 2009-03-20 18:07, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Interesanti būtu zināt arī kā ir gājis pēc aiziešanas arī vēl vecākiem čaļiem, nu ne vecākiem pēc vecuma, bet gadus vairāk atpakaļ... Visi Holdeni. Cetmeni, Nikolasi un tā tālāk
parak daudz gribi....
, 2009-03-20 18:09, pirms 15 gadiem
Ventspilim bija vēl viens labs melnais, bet agrāk par 2006.gadu, bet tad man liekas arī Lovs spēlēja.
, 2009-03-20 18:18, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Var redzēt, ka Baronam tomēr bija labākie leģionāri, Džefersons vien to pierāda!
vinjsh arii ir tas vien. neviens cits augstaak nav ticis, dazhi miicaas pa taada pasha liimenja komandaam, bet vairums nosliideejushi zemaak, vai arii es kljuudos?
, 2009-03-20 18:18, pirms 15 gadiem
Vakar kāreiz sarakstījos ar Airiku, pieminēšu to, ka pirms Francijas viņš spēlēja Turcijā, un cik sapratu no viņa teiktā, tad tur šobrīd ir tāda pati situācija kā ASK, tāpēc arī aizgājis uz Franciju, lai gan klubs esot visai švaks.
, 2009-03-20 18:19, pirms 15 gadiem
nesaprotu par ko vinniem maksaa tadu kaapostu
, 2009-03-20 18:19, pirms 15 gadiem
es_mareks rakstīja: hmmmm a valmierai nebija legionaru?
Nu tas zhalgira centrs.... Kur tas tagad?
Bija un diezgan stulbi nepieminēt, kur tagad ir viņi, kur Gumeņuks (Ukrainā spēlē), kur Štimacs (tagad Crvena Zvezda), kur Šeleketo (tagad Rostovas Lokomotiv).
, 2009-03-20 18:20, pirms 15 gadiem
screw142 rakstīja: Ventspilim bija vēl viens labs melnais, bet agrāk par 2006.gadu, bet tad man liekas arī Lovs spēlēja.
Laikam tas melnais bija Mairs Četmens
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
9

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
32

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.
Roberts Freimanis. Foto: Ģirts Gertsons
7

"Liepāja" iekarst no tālienes un panāk izšķirošo ceturtdaļfināla spēli

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā starp "Liepāju" un "Ogri" būs nepieciešama piektā spēle, kura pirmdien norisināsies "Ogrē". Pirmajā puslaikā, saberot grozā 11 no kopumā 15 izmestajiem tālmetieniem, "Liepāja" uzvarēja ar 99:73, tādējādi izlīdzinot sērijas rezultātu 2-2.