Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Aigars Nerips: "Meitenes nenokāra galvas un cīnījās"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Aigars Nerips: "Meitenes nenokāra galvas un cīnījās"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Līdzjutēju bija daudz un skaļi, zāle pilna, liels atbalsts. Nācās cīnīties tādā atmosfērā, kur mājiniecēm palīdz pieci tūkstoši skatītāju. Bija pozitīvas un neveiksmīgas epizodes. Lai vai kāds būtu rezultāts, daudz no sava darba izdarījām," pēc spēles Jekaterinburgā atzina sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Aigars Nerips.

Rīdzinieces sekmīgi aizvadīja otrās ceturtdaļas pirmo pusi un trešo ceturtdaļu, bet pārējā laikā laukumā dominēja Krievijas čempiones. UGMK basketbolistes realizēja 35 no 57 metieniem no spēles, turklāt sasniedza 70 procentu precizitāti divpunktu metienos (26/36) un trāpīja gandrīz pusi tālmetienu (9/21).

„Katrā spēlē risinām savus apakšuzdevumus. Daudz izšķīra augstā UGMK precizitāte,” norādīja „TTT Rīga” galvenais treneris. „Pēc vāji aizvadītās spēles Krievijas čempionātā viņām šodien bija papildus izaicinājums, stimuls un tas izdevās. Jekaterinburgas metienu precizitātes procents ir ļoti augsts, augstākais sezonā.”

„Savu darbu izdarījām. Kļūdījāmies mazāk, zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām, vēl varēja būt dažas veiksmīgākas epizodes uzbrukumu veidošanā. Līdz metieniem tikām, iespējas bija, tomēr augstā UGMK precizitāte no apakšas un no distances liedza pietuvoties tuvāk.”

„Jāpasaka pozitīvas lietas par komandu. Pēc zaudētiem groziem galvas netika nokārtas, meitenes atkal spēja atgriezties spēlē un veiksmīgi pildīt uzdevumus. Labi aizvadījām trešo ceturtdaļu, bija daudzas labas epizodes.”

„Lima ātri saņēma četras piezīmes. Lai sabalansētu sastāvu, viņai tika mazāks spēles laiks, vairāk paspēlēja ārējās līnijas spēlētājas un centriem iespēju bija mazāk. Dažas minūtes spēles laika tika Ievai (Veinbergai) un Santai (Dreimanei). Eirolīgas sezonu esam beiguši, koncentrēsimies nākamajām spēlēm.”

  +1 [+] [-]

, 2010-01-20 20:51, pirms 14 gadiem
aha, galvas karina tikai zēni