Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Liene Abricka

Tikai šodien Latvijas izlases basketbolisti būs sastopami adidas veikalā Riga Plaza. Nāc un paspied roku klātienē!

Šodien 19. augustā modes un izklaides centrā Rīga Plaza jaunatvērtajā adidas Homecourt* koncepta veikalā būs iespējams satikt pieredzējušākos Latvijas basketbola izlases spēlētājus – Jāni Blūmu, Dairi Bertānu, Kasparu Vecvagaru un Jāni Strēlnieku. 2015. gada Eiropas basketbola čempionāts norisinās Rīgā, tāpēc adidas piedāvā ikvienam klātienē tikties ar saviem elkiem.

Šodien, laika posmā no 14:30 līdz 16:00 jaunajā adidas veikalā ikvienam būs iespējams neformālā gaisotnē satikt Jāni Blūmu, Dairi Bertānu un Jāni Strēlnieku. Tāpat apmekletājiem būs iespēja ne tikai nofotografēties un saņemt basketbolistu padomus, kas jāņem vērā, iegādājoties apģērbus, apavus un dažādus aksesuārus, bet arī saņemt īpašas Latvijas basketbola izlases kartītes autogrāfiem.

No 14. augusta līdz 5. septembrim ikviens adidas veikala apmeklētājs tiek aicināts, aizpildot veikalā uz vietas anketu, piedalīties izlozē par vērtīgām balvām – basketbola bumbu un Latvijas basketbola izlases kreklu ar Latvijas basketbola izlases spēlētāju parakstiem. Turklāt 19. augustā ikviens, kurš atnāks uz adidas veikalu laika posmā no 14:30 līdz 16:00, aizpildot anketu, piedalīsies īpašā izlozē par 2 biļetēm uz 29. augusta Eiropas basketbola čempionāta pārbaudes spēli starp Latvijas un Maķedonijas valstsvienībām.

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza 14. augustā tika atvērts Baltijā pirmais adidas jaunā Homecourt koncepta veikals. Veikala mērķis ir radīt veikalā lielā sporta atmosfēru, ikvienam tā apmeklētājam, ļaujot sajust sacensību garu, nozīmīgas spēles spriedzi un fanu atbalstu. Īpašs veikala noformējums un mēbeļu izvietojums dod sajūtu, ka apmeklētājs atrodas spēles laukumā.

Homecourt - tulkojumā no angļu valodas - mājas laukums

Informāciju sagatavoja
Lelde Veidemane
26667633
lelde@magneet.lv


, 2015-08-19 10:23, pirms 9 gadiem
Labāk būtu trenējušies,jo Grūzījā izskatījās ka nav spēlējuši pusgadu!
, 2015-08-19 10:36, pirms 9 gadiem
aizermans rakstīja: Labāk būtu trenējušies,jo Grūzījā izskatījās ka nav spēlējuši pusgadu!
biju vakar treniņā OSC. Viss kārtībā, čali trenējas pēc pilnas programmas.
, 2015-08-19 10:57, pirms 9 gadiem
Jaiet satikt chaljus, atbalstit.
, 2015-08-19 10:57, pirms 9 gadiem
Roku paspiedīšu, bet iepirkties veikalā neiesaku nevienam! Apskataties šīs pašas preces, par cik jūs varat pasūtīt ārzemju interneta veikalos, un rīkojaties, domājiet patstāvīgi!
, 2015-08-19 11:34, pirms 9 gadiem
Juri$$$ rakstīja: biju vakar treniņā OSC. Viss kārtībā, čali trenējas pēc pilnas programmas.
tik un tā roku spaidīšana paņem lielu enerģiju brīdī kad jākoncnetrējas tikai vienam darbam. imo, pārāk daudz viņiem tie pasākumi.
, 2015-08-19 12:24, pirms 9 gadiem
Paspiedišu kad bus ko ieveribas cienigu sasnieguši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-19 14:59, pirms 9 gadiem
pleesonja rakstīja: tik un tā roku spaidīšana paņem lielu enerģiju brīdī kad jākoncnetrējas tikai vienam darbam. imo, pārāk daudz viņiem tie pasākumi.
jāpiekrīt
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
31

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.
Roberts Freimanis. Foto: Ģirts Gertsons
6

"Liepāja" iekarst no tālienes un panāk izšķirošo ceturtdaļfināla spēli

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā starp "Liepāju" un "Ogri" būs nepieciešama piektā spēle, kura pirmdien norisināsies "Ogrē". Pirmajā puslaikā, saberot grozā 11 no kopumā 15 izmestajiem tālmetieniem, "Liepāja" uzvarēja ar 99:73, tādējādi izlīdzinot sērijas rezultātu 2-2.
Francis Lācis un Zigmārs Raimo (no kreisās). Foto: Rīgas Zeļļi
14

3x3 izlasē spēlējošie Lācis un Raimo šajā sezonā ''Zeļļos'' neatgriezīsies

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka Rīgas ''Zeļļi'' atlikušo sezonu aizvadīs tādā sastāvā, kādā iesākuši Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas mačus. Lai arī 3x3 basketbola izlase jau ir nodrošinājusi vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, nedz Franča Lāča, nedz Zigmāra Raimo atgriešanās komandā šajā sezonā netiek sagaidīta.