Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Real Rebel

Maccabi atlaidīs Spahiju no galvenā trenera amata.

Maccabi atlaidīs Spahiju no galvenā trenera amata.

Saskaņā ar izdevumu ONE, Maccabi vadība nolēma atlaist galveno treneri Nevenu Spahiju pēc zaudējuma Gran Canaria komandai. Pēc tā paša ziņojuma vadoties, klubs veic pārrunas ar bijušo "Olympiacos" treneri Gianni Sfairopoulosu, lai aizstātu Spahiju pie kluba stūres.

zaudēmjums Gran Canari bija sestais septiņās EL spēlēs. Lai gan Izraēlas komandai bija jātiek galā ar dažādu galveno spēlētāju (Scottie Wilbekin, Tarik Black un Jeremy Pargo) savainojumiem, un grafiks ietvēra spēles ar titulu pretendentiem Real Madrid un CSKA Moscow, šķiet, ka Spahija ir iztērējis kluba vadības uzticības apjomu.

Sfairopoulos ir galvenais kandidāts, lai ieņemtu galvenā trenera amatu, un jaunākā informācija liecina, ka viņi ir tuvu līguma parakstīšanai līdz 2020.gadam, līgumā iekļaujot opciju, ka klubs var pārtraukt sadarbību 2019.gada starpsezonā.


Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
9

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
32

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.
Roberts Freimanis. Foto: Ģirts Gertsons
7

"Liepāja" iekarst no tālienes un panāk izšķirošo ceturtdaļfināla spēli

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā starp "Liepāju" un "Ogri" būs nepieciešama piektā spēle, kura pirmdien norisināsies "Ogrē". Pirmajā puslaikā, saberot grozā 11 no kopumā 15 izmestajiem tālmetieniem, "Liepāja" uzvarēja ar 99:73, tādējādi izlīdzinot sērijas rezultātu 2-2.