Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Liepājā norisināsies Gunāra Krūmiņa piemiņas kauss basketbolā

Andrejs Siliņš

No 20. līdz 22. augustam Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Gunāra Krūmiņa piemiņas kauss basketbolā piecās vecuma grupās jauniešiem. Turnīrā piedalīsies 42 komandas ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas un Krievijas. Sacensību sākums trešdienas rītā no pulksten 9:00.

Turnīrs norisināsies piecās vecuma grupās (U13, U14, U15, U16, U17) jauniešiem gan zēnu, gan meiteņu konkurencē. Turnīrs norisināsies jau piekto reizi, kuru organizē Liepājas Sporta spēļu skola un tajā piedalīsies komandas arī no Latvijas kaimiņvalstīm. Šīs spēles, galvenokārt, kalpos kā sagatavošanās posms gaidāmajai jaunatnes basketbola līgas sezonai, kura sāksies jau septembra mēneša otrajā pusē.

Dalībnieku vidū startēs arī Liepājas jaunieši, kuri noteikti centīsies izcīnīt čempiona titulu kādā no vecuma grupām, kas iepriekšējā gadā nevienai no pašmāju komandām neizdevās. Spēļu skaits šajās trijās dienās būs ļoti liels un tas pārsniegs 100 spēles, kas vidēji būs vairāk kā 30 spēles dienā. Sacensības norisināsies visas dienas garumā, no agra rīta līdz vēlam vakaram. Pirmajās divās dienās notiks visas pamatsacensības, bet piektdien plānotas visas fināla cīņas.

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 1.,2.,3.,4.
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs