Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Baško: "Neticēju, ka zaudēsim"

Andris Vētra
Andris Vētra

Baško: "Neticēju, ka zaudēsim"
Gunta Baško
Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases basketboliste Gunta Baško, kura šodienas spēlē pret Izraēlu (66:71) guva 19 punktus, kļūstot par rezultatīvāko šajā spēlē Latvijas izlases sastāvā, pēcspēles preses konferencē atzina: "Taisni vai neticu, ka zaudējām. Neticēju, ka šodien zaudēsim. Nav tā labākā sajūta - zaudēt."

Par galvenajiem zaudējuma iemesliem Gunta Baško uzskata koncentrēšanās trūkumu, kā rezultātā daudz kļūdu, un nenoticēšanu savām spējām. "Daudz kļūdu, neizpildījām trenera norādījumus aizsardzībā. Mēs neuzņēmāmies kaut ko radīt," tā Gunta novērtēja komandas sniegumu.
Izraēlas spēles stilu Gunta raksturoja sekojoši: "Ne vienmēr sanāk veiksmīgi nospēlēt pret zonas aizsardzību. Lai veiksmīgi nospēlētu pret zonas aizsardzību vairāk vajadzējis kaut ko radīt, vairāk kustēties." Pie neizšķirta trenera dotais uzdevums bijis atrast metienu, taču tas nesanāca.

Izraēlas izlases galvenais treneris Eli Rabi pēc spēles preses konferencē atzina, ka ir laimīgs, ka izdevās uzvarēt. Rabi Latvijas izlasi uzskata par vienu no talantīgākajām komandām. "Lepojos ar spēlētājām, kuras ieguldīja lielu darbu, spēlēja ar labu pašatdevi," tā Izraēlas izlases galvenais treneris novērtēja savas komandas parādīto sniegumu. Izraēlas izlase turnīru sāka par pārliecinošu uzvaru pret Serbijas izlasi.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +34 [+] [-]

, 2010-08-18 00:43, pirms 14 gadiem
mister_negative rakstīja: Saki paldeis Tamainei par neveiklajām rokām un nejēdzīgo spēli zem groziem.
aizver muti!

 +43 [+] [-]

, 2010-08-18 00:44, pirms 14 gadiem
Garais gals nepavilka komandu...
Ne punktus lasīja, ne bumbas vāca!

Tiešām, biju pārsteigts par Kubliņas un Tamanes sniegumu !

 +12 [+] [-]

, 2010-08-18 00:47, pirms 14 gadiem
Feina bilde ar Baško
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +24 [+] [-]

, 2010-08-18 00:59, pirms 14 gadiem
meitenes baidās improvizēt uz laukuma, izņemot Guntu. uzbrukums kā pēc grāmats un, ja labi ir nosegtas stāv un brīnās un uz grozu neskatās. Visas bumbas caur saspēli, pašām bail uzņemties atbildību -uzbrukt grozam. Šodien bija jāspēlē pieredzējušām basketbolistēm, lai uzvarētu. Kapēc Eglītei spēles laiks pēdējās 12 sekundes??? Neviens nav nosvērtāks par viņu un 8 kļudas spēlē viņai nebūtu -tie ir min 16 zaudēti punkti. kur padomdevēji - Nerips??

 +17 [+] [-]

, 2010-08-18 00:59, pirms 14 gadiem
Brad Pitt rakstīja: lupatas
atsū**

 +12 [+] [-]

, 2010-08-18 01:04, pirms 14 gadiem
Kur tad visas runas par mūsu pārsvaru groza apakšā? Pat puslaikā Baško to pašu vēl runāja, laikam no trenera saklausījusies, lai gan bija redzams, ka groza apakšā mūsu lēnīgie kosmosa kuģi tiek atbruņoti. Mazās nespēj izvēlēties pareizu leņķi iespēlei uz ūsiņu, bet lielie tanki nespēj ieņemt pozīciju, panākt soli pretī īstajā brīdī.
Līdz ar to pazūd vecais labais iekšā-ārā, vismaz 4 spēlētājas spēlē pa āru, bumba tiek tirināta pa perimetru līdz pēdējās sekundes pūtienam.

Kā var treneris nesaprast, ka spiediens uz apakšu - tā ir bumbas iespēle uz apakšu (kurai seko vai nu apspēle, vai ieraušanās, vai back door, vai atpakaļ ārā, vai ārā uz otru pusi), nevis pliks augumu pārsvars, kurš tiek neiztralizēts ar aktīvu un asu zonas aizsardzību?

Varbūt pēc šīs spēles vēl kāds vēlas atkārtoti apgalvot, ka mums ir labākā priekšējā līnija eiropā? :-)

Grieķis šodien izgāzās.

  +6 [+] [-]

, 2010-08-18 01:52, pirms 14 gadiem
es ar neticeeju,ka zaudeesim žīdieteem

  +4 [+] [-]

, 2010-08-18 04:45, pirms 14 gadiem
to neviens neticeja.

  +7 [+] [-]

, 2010-08-18 07:50, pirms 14 gadiem
Kaada tur liela beeda,zaudeejums ies tikai labumaa naakosaam speeleem,netaisiisim trageediju!!!man tikai uztrauc meitenu komandas U-18 un U-16 ar zemo speele liimeninu bet nav briinums,ka pa cetriem gadiem daudz kas mainaas un U-20 pelna medalas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-08-18 09:38, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: vēl jāpiemin, ka tika aizturēts, kāds līdzjutējs, kas ieradās arēnā ar Palestīnas karogu. par ko? gribētu dzirdēt?
kauns mūsu kārtībsargiem
pilna Rīga ar CCCP, bet tiem nekas
Viss pareizi, bija liela velesanas tam idiotam iedot biete pie Arenas. Kur var but tik stulbs cilveks? Vins vel nacistu forma vareja atnak, "atbalstitajs" ibio.

  +7 [+] [-]

, 2010-08-18 09:48, pirms 14 gadiem
Nekas traģisks nav noticis, iespējam, ka tā bija pēdējā zaude, pārējās visas jāuzvar !!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-08-18 11:38, pirms 14 gadiem
Neesmu basketbola spečuks, bet man kā lajam "krita" acīs sekojošais:
1) kas tā par taktiku - nekustīgi stāvēt uz perimetra un laist apkārt bumbu? It īpaši, ja pie ūsiņām nav neviena un židietes visur paspēj?
2) kur ir LV izlases ātrums, ātrie uzbrukumi? Kā pusātrajā pāriet pāri centram tā apstājas un gaida partneres... Izskatās jau pēc trenera uzstādījumiem, lai gan pats burkšķ, ka ātro punktu nebija vispār... Vai tad savulaik izdevīgās situācijās "skrien un met" nebija viens no mūsu trumpjiem?
3) Neredzēju, ka tiktu izmantotas garās spēlētājas, ka būtu kaut kādas jēdzīgas kombinācijas caur viņām.Manuprāt Tamane un Kubliņa vispār netiek izmantotas atbilstoši viņu spējām un plusiem.
4) Niedolas stiprā puse - saņemt bumbu pie soda laukuma un iziet cauri līdz gozam arī netika izmantota vispār.
5) Dīvaini bija pie neizšķirta rezultāta turēt laukumā Babkinu, kura regulāri atbildīgos brīžos rupji kļūdās, bet Eglīti palaist laukumā pēdējā minūtē, kad tam vairs nebija jēgas. Zanei tomēr ir lielāka pieredze.
Kopsvailkums - manuprāt grieķis ar savu lēno lēno helēņu basketbola skolu, ilgajām izspēlēm vienkārši noraka spēli - man negribas vainot nevienu no mūsu meitenēm, jo bija grūti atrast kompromisu starp trenera uzstādījumiem un tām lietām, ko viņas māk un ir pieradušas darīt...
Šobrīd izskatās ka treneris grib pilnībā lauzt LV izlases spēles stilu, ka viņš nav iepazinies ar visu mūsu meiteņu stiprajām pusēm vai arī nevēlas / negrib tās izmantot...

     [+] [-]

, 2010-08-18 12:06, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: Tu laikam neko nesaproti no vēstures
aizej uz skolu un pamācies
Ja, istajam cilvekam ieminejies par vesturi

Es vienkarsi uzskatu, ka konkretaja gadijuma tas cilveks ir infantils, tik pat infantils ka tie krievi, kas Novosibirska vai kur tur spele ar RD kliedza "dinamiesiem", ka vini ir fashisti. Uzskatu ja tu ej atbalstit savu komandu, tad to ari dari, nevis megini provocet pretiniekus. Ko tad tas varonis Melnkalnes spele nestaveja ar kadu serbu karogu vai Karadzicha fotografiju? No dzekiem laikam tomer noraustijas tas "varonis". Un nevajag stastit par to, ka dzeks baigais palestiniesu atbalstitajs, 100% nelaimigs pats butu, ja butu jadzivo viniem blakus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja