Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Vairis Bruzuks

Neattaisnoto cerību spēle. Filadelfijas 76ers pret Minesotas Timberwolves. Rezultāts: 149:107.

NBA pārstāv 30 basketbola komandas ar 30 dažādiem stāstiem. Šie stāsti attīstās dienu no dienas, visam notiekot tik dinamiski un ātri, ka daudz kas nozīmīgs var paskriet garām. Brīžiem rodas vēlme nedaudz apstāties un uzmest aci tam, kas palicis aiz muguras. Tāpēc esmu nolēmis mest sev izaicinājumu, un nospiest pauzes taustiņu vismaz vienreiz pirms katras komandas spēles, lai atskatītos uz visiem 30 līgas stāstiem, daloties savās pārdomās ar citiem. Vairis Br.Saite uz blogu: https://basketpause.blogspot.com/20...


Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
8

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.