Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Āris Kakstāns

Bertāns: "Noskaņojums ir kaujiniecisks"

Bertāns: "Noskaņojums ir kaujiniecisks"
Dairis Bertāns
Foto: Romualds Vambuts

"ASK Rīga" 18 gadus vecais aizsargs Dairis Bertāns blogā kluba mājaslapā atklājis, ka ASK nevalda nolemtība, bet gan vēlme pierādīt sevi. Bertāns raksta arī par citām aktualitātēm.

"Tā kā mūsu komandā šobrīd ir daudz traumēto un slimo, tad pēdējās divās spēlēs ar "Baronu" un "Pau-Orthez" dabūju daudz spēlēt, spēles sākot pat pamatsastāvā. Treneris jau pirms spēles teica, ka arī man spēles laikā ir jāuzņemas iniciatīva, jāiemet kādi punkti. Pret "Baronu" sanāca labi - iemetu trīs trīnīšus, tomēr savācu arī piecas piezīmes. Spēlē Francijā pirmajā puslaikā man galīgi neaizgāja spēle. Pretinieki, redzot, ka grozu apdraudu mazāk, otrajā puslaikā vairs tik cieši mani nesedza, tad arī izdevās iemest. Komandai abas šīs spēles beidzās ar sāpīgiem zaudējumiem. Ar "Baronu" Raitis (Grafs - aut.) neveiksmīgi beigās izkāpa autā, bet Francijā pēdējais pilnais uzbrukums noslēdzās bez metiena.

Neskatoties uz to, ka vesela virkne spēlētāju nevar palīdzēt un esam piedzīvojuši vairākus sāpīgus zaudējumus pēc kārtas, komandā nav piezagusies nolemtība un noskaņojums ir ļoti kaujiniecisks. Gribās pierādīt, ka arī šāda sastāvā varam labi spēlēt. Domāju, ka gan ar "Baronu", gan ar "Pau-Orthez" to parādījām, tomēr šoreiz pietrūka nedaudz veiksmes.

Nezinu, ko treneris ir izdomājis sestdienas spēlei ar "Lietuvos Rytas", tomēr otrdien mums ir mačs ar "Benetton". ULEB kausā cerības tik tālāk tomēr nav zudušas. Tad jau redzēs, kā mums ies. Laikam vēl smagāku spēļu kalendāru šajā brīdī būtu grūti iedomāties.

Pirms sezonas bija runa, ka aizvadīšu daļu treniņu pie ASK, daļu pie "ASK Juniors". Pamatā spēlēšu junioru komandā un iespējams aizvadīšu kādu spēli lielās komandas sastāvā. Tad traumu dabūja Uģis Viļums, līdz ar to man radās iespēja tikt uzspēlēt ar vien vairāk. Protams, ka pirms sezonas uz tik lielu spēles laiku nebiju cerējis. Radusies iespēja pašam sev un trenerim pierādīt, ka varu spēlēt šādā līmenī. Tai pašā laikā ļoti gribās uzspēlēt arī pie junioru komandas. Tagad ir izveidojusies situācija, ka divas spēles vienā dienā spēlēt nevar, bet ja lielajai komandai ir brīvs, tad varu doties palīgā junioriem. Šogad komandas sastāvs ir kļuvis krietni jaunāks, varbūt tāpēc pietrūkst stabilitātes. Pēdējā laikā gan ir bijušas labas spēles. Piemēram, pret "Ventspils augstskolu" un arī pagājušajā nedēļā Rojā, kad nebija ne Mārtiņš Neimanis, ne Artūrs Šēnhofs. Katrā gadījumā komanda šogad var pacīnīties par iekļūšanu play-off."

Izmantotie resursi:
www.askriga.lv


, 2008-01-18 16:43, pirms 16 gadiem
ASK komandā nemaz nevar būt cits noskaņojums, kā tikai kaujiniecisks...
, 2008-01-18 16:44, pirms 16 gadiem
sitais dzex izskatas ir musu lielaka ceriba no jaunajiem
man patik ka vins nekautrejas mest pa grozu un ja gribtad var ari iemest
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs
Slēpts komentārs: PERFS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: playthegame
Slēpts komentārs: kasha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-18 16:59, pirms 16 gadiem
pisec teikums - ne? ""ASK Rīga" 18 gadus vecais aizsargs Dairis Bertāns blogā kluba mājaslapai atklājis ..."

viņš raksta blogu, ko lasa mājaslapa?

Tīmekļa žurnāls jeb emuāri (angliski: weblog, blog) ir tīmekļa lietotne, ar kuru tiek veidoti, kārtoti un parādīti regulāri ieraksti vienā tīmekļa vietnē. Visbiežāk ieraksti ir salikti apgrieztā hronoloģiskā secībā – jaunākie ieraksti vispirms. (no Vikipēdijas).

Tas, ko Bertāns rakstīja, bija bloga ieraksts.

eSporta autori varētu iepazīties ar terminoloģiju, pirms ķerās pie žurnālistikas.
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-18 17:10, pirms 16 gadiem
Malacis Bertāns un malači ASK! Kā ir tā jācīnās! Bertāns tiešām ir ieguvis lielu spēles laiku, kapā BBL un ULEB 18 gados! Neatsverama pieredze uz visu mūžu, nākotnes vārdā! Izlasei aug kārtīgs džeks!!!
Nav gan neviens vārds peiminēts par savainotajiem un slimajiem, cerams ka uz Benetton būs ierindā! Pofig tos leišus!
, 2008-01-18 17:10, pirms 16 gadiem
Hahā, gramatikas labotājiem šeit liek mīnusiņus, lāzerbanda uzdarbojas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-18 17:18, pirms 16 gadiem
joko, kur Tavi miinusi? domaa kaadam Tavas domas tik svariigas? ka tikai kaadu nodirst!
, 2008-01-18 17:20, pirms 16 gadiem
psc, neviena latviesha BBL starta pieciniekaa....
davai iekapaajam!!!
balsojam par muuseejiem
bbl.net
, 2008-01-18 17:21, pirms 16 gadiem
playthegame!!!
Tici man ka Dairis katru reizi kad met pa grozu veelas lai taa tajaa arii iekristu nevis ja grib tad tikai iemet!!!!
Noveelu Dairim veiksmi ASK kaut gan ljoti jau gribeejaas lai uzspeelee pie Valmieras!!!
Es kaa pa pusei izbijis Valmierietis taapat atbalstu visu ko shis dzekinjsh dara un to kas veel priekshaa!!!
Dairim urraa!!!
, 2008-01-18 17:38, pirms 16 gadiem
Bertāns ir vienīgais prieciņš tajā bezsakarīguma un bēdu ielejā. bet nedomāju, ka viņš kādam būs vajadzīgs arī tad, kad traumētie būs atpakaļ...
, 2008-01-18 17:39, pirms 16 gadiem
pikis

es tak niski pajokoju
bet ta ari ir ka ja stipri grib tad var iemest pat no otra laukuma gala
bet nesaprotu kapec tik daudziem nepatik bertans? vins no musu jaunajiem ir vienigais kas regulari spele tada limeni ka ULEBa un jatur pa vinu ikski lai viss izdodas un mums nakotne ir kautvai kada ceriba ka kads tiek draftets
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-18 18:14, pirms 16 gadiem
to sintizators

Augums nebūs problēma, lai tiktu uz NBA, ja būs attiecīgā meistarība...Var spēle't arī kā 2.nr...nav tik traki...ir NBA daudzas komandas kurām 1.nr. ir ap 2m, bet 2.nr ap 1.95...Ja esi labs aizsardzībā 1:1 un ja vari iemest savus metienus un veiksmīgi atbrīvoties brīviem metieniem tad jau būs o.k....

NYK mazais Robinsons arī bieži vien spēlē pa 2.nr...
, 2008-01-18 18:33, pirms 16 gadiem
playthegame!!
Nu Ir jau Ir mums veel perspektiivi jaunie-tikai kaut kaa vinji baigi aatri izaug un meistariiba velkas no pakaljpuses!!!Gribaas jau cereet ka treneri Dairi izmantos pareizi un ka dzekinjsh nepaardegs!!!
Jaacer arii uz Streelnieku(BKV) arii perspektiivs speeleetaajs kas shad tad uzkapaa ULEBaa!!Tas nav domaats ka es tagad par BKV vai ASK!!Tas protams konkreetaa situaacijaa-ja reiz ULEB tad es par letinjiem ja tiekaas Latvijas komandas tad par relatiivi vaajaako!!
, 2008-01-18 18:44, pirms 16 gadiem
pikis

strelnieks ari ir tas kadrs kas var izaugt par lielisku speletaju bet bertans ir izcinijis stabilaku vietu sastava un tiesi sie divi puikas mums jasarga ka zelts
, 2008-01-18 19:30, pirms 16 gadiem
sakapis vinjam. Pats neko nevareja izdarit. Triniti var uzmest vienmer. Ne vienmer kriit. Caurgajienos nejiet utml. Tie trinishi drizak bija- man bail, metishu troiku. Vismaz man ta likaas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
46

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.