Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Nikns Jenots

Basketbolists multimiljonārs, kurš dzīvo vienkārši, pat pieticīgi

Basketbolists multimiljonārs, kurš dzīvo vienkārši, pat pieticīgi
Kavi Lenards un Gregs Popovičs.

Viens no spēcīgās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» līderiem Kavi Lenards, kurš 2015. gadā noslēdza līgumu par 94 miljoniem ASV dolāru, joprojām brauc ar 1997. gada automašīnu un izmanto ēdināšanas uzņēmuma kuponus, lai par brīvu varētu iegūt vistu spārniņus.

Pagājušajā gadā Lenards tika nosaukts par NBA sezonas labāko aizsardzības spēlētāju, un viņš ir viens no labākajiem līgas vieglajiem uzbrucējiem. Lai arī ir multimiljonārs, brīvo laiku nepavada iespaidīga izmēra glamūrīgās villās, bet gan pieticīgos apartamentos ar divām guļamistabām Sandjego.

24 gadus vecais basketbolists ikdienā pārvietojas ar 1997. gada Chevrolet «Tahoe» automašīnu, ar kuru brauca vēl skolas laikā. «Tā strādā,» izdevumam «Sports Illustrated» sacīja 2014. gada NBA finālu vērtīgākais spēlētājs jeb MVP. «Un tas ir atmaksājies.»

Lenards ietur maltītes «Wingstop» ēdināšanas uzņēmumos, izmantojot kuponus, lai par brīvu saņemtu vistu spārniņus. Kompānija šos kuponus viņam speciāli sūta. Sportists sociālajā tīklā «Twitter» seko «Wingstop» un vēl pieciem lietotājiem. Ja Lenards nozaudējis kuponus, to ļoti pārdzīvojot.

Šajā sezonā Lenarda alga ir 16,4 miljoni ASV dolāru. Līdz 2020. gadam viņš saņems 94,3 miljonus.

«Viņu neuztrauc kaut kāds statuss,» par Lenardu sacīja «Spurs» galvenais treneris Gregs Popovičs. «Jūs varat sameklēt viņu «Twitter», «Facebook» vai «Instagram». Neredzēsiet viņu pasākumos ar sarkaniem paklājiem vai bildēs no balvu pasniegšanas ceremonijām, pat ja viņš ir goda viesis. Viņš mīl basketbolu, un viss pārējais ir vienalga.»

«Tik daudzi cilvēki uztraucas par savu popularitāti, bet viņu tas nekad nav uztraucis,»

par basketbolistu sacīja viņa tuvākais draugs no skolas gadiem Džeremijs Kastlberijs, kurš strādā «Spurs» sistēmā par video analītiķi.

201 centimetru garais uzbrucējs vidēji mačā šosezon guvis 21 punktu, izcīnījis 6,8 atlēkušās bumbas zem groziem un veicis 2,5 rezultatīvas piespēles partneriem.


, 2016-03-17 12:27, pirms 8 gadiem
Kas tur slikts braukt ar 97. gada Chevrolet? Varu saderēt, ka tas auto ir 100x labāks par tiem, kuri pērk nba superzvaigznes lamborghini un utt. Puisim prāts ir vismaz uz pleciem!
, 2016-03-17 13:18, pirms 8 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Kas tur slikts braukt ar 97. gada Chevrolet? Varu saderēt, ka tas auto ir 100x labāks par tiem, kuri pērk nba superzvaigznes lamborghini un utt. Puisim prāts ir vismaz uz pleciem!
+++
, 2016-03-17 13:45, pirms 8 gadiem
Amerikāņu vecie Cheviji nemaz nav slikti! Njā gribasspēkam ir jābūt lielam, lai atturētos no tā, ko šī dzīve piedāvā. It īpaši ja gadā saņem tādu summu. Un nē, es ar to nedomāju marihuānu un kokaīnu. Mašīnas, mājas, cilvēki, kurus ar savu statusu vari satikt...es tik garīgi spēcīgs neesmu, lai kam tādam varētu pretoties
, 2016-03-17 13:59, pirms 8 gadiem
Trollis pārkopē apollo.lv rakstu. Bravo. Malacis.
, 2016-03-17 14:37, pirms 8 gadiem
Kas pie velna ir Kavi?
, 2016-03-19 01:52, pirms 8 gadiem
TINKIJSVINKIJS rakstīja: Amerikāņu vecie Cheviji nemaz nav slikti! Njā gribasspēkam ir jābūt lielam, lai atturētos no tā, ko šī dzīve piedāvā. It īpaši ja gadā saņem tādu summu. Un nē, es ar to nedomāju marihuānu un kokaīnu. Mašīnas, mājas, cilvēki, kurus ar savu statusu vari satikt...es tik garīgi spēcīgs neesmu, lai kam tādam varētu pretoties
tapec tev ari visums nav iedestijis multimiljonara statusu.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
14

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Rodrigo Būmeisters. Foto: Mikus Kļaviņš
1

LBL pusfināls sāksies 25. aprīlī Rīgā, dienu vēlāk otras sērijas pirmā spēle Ventspilī

Latvijas Basketbola savienība (LBS) publicējusi Latvijas čempionāta pusfināla spēļu kalendāru. Kā pirmās laukumā dosies aktuālā valsts čempionvienība "VEF Rīga", kas jau ceturtdien sacentīsies ar garā ceturtdaļfināla sērijā ogrēniešus pieveikušo "Liepāju". Savukārt sērija starp "Ventspili" un debitantiem "Rīgas Zeļļiem" sāksies piektdien.
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".