Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Āris Kakstāns

Kalve varētu spēlēt jau sestdien

Sestdien pirmo spēli šosezon "ASK Rīga" sastāvā varētu aizvadīt basketbolists Ernests Kalve, bet Kērtisa Miledža atgriešanos laukumā varētu sagaidīt decembra otrajā pusē.

Ernests Kalve pēdējo reizi aktīvi trenējās vien jūlija vidū, kad viņš atradās Latvijas izlases treniņnometnē. "ASK Rīga" fiziskās sagatavotības trenera Virginija Mikalauska plāns noteica, ka 20 gadus vecajam basketbolistam pēc operācijas ir jāveic aptuveni 30 individuālo treniņu cikls, pēc kura viņš varētu atsākt spēlēt. Piektdien no rīta bija 26. treniņš, kas bija tikai trešais kopā ar komandu.

"Apņēmība viņam ir ļoti liela. Tagad galvenais ir paspēt iejusties komandas spēlē un pilnvērtīgi apgūt visas sadarbības. Spēja pielāgoties komandas spēlei un iejusties tajā būs galvenais faktors, kas izšķirs Ernests spēles laiku laukumā. Joprojām turpināsim regulāras vizītes pie ārsta, pārbaudot ceļgalu. Ja Ernests grib spēlēt augstā līmenī, viņam pirms katra treniņa būs jāveic individuāla vingrinājumu programma," tā Mikalausks izsakās par Kalvi. Iespējams, Kalve dosies laukumā rītdien gaidāmajā LBL mačā pret BK "Ķeizarmežs".

Kērtiss Miledžs, kurš ir viens no ASK nozīmīgākajiem spēlētājiem, savainojuma dēļ nespēlē jau vairāk kā mēnesi. Atraktīvā saspēles vadītāja rehabilitācija rit veiksmīgi, bet atgriešanās laukumā varētu būt gaidāma pēc mēneša. "Kērtiss turpina iziet rehabilitācijas kursu. Pirmās četras nedēļas pēc operācijas individuāli esam strādājuši saudzīgā režīmā, bet no nākamās nedēļas sāksim intensīvākas nodarbības. Pašreiz atveseļošanās notiek ļoti sekmīgi. Domāju, ka decembra otrajā pusē viņš jau varētu spēlēt," tā fiziskās sagatavotības treneris Mikalausks komentē Miledža atveseļošanos.

Izmantotie resursi:
www.askriga.lv
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze


, 2007-11-16 16:01, pirms 16 gadiem
Sākumā teica, ka Miledžam kopā būs tikai mēnesis vai nedaudz vairāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-16 16:04, pirms 16 gadiem
Vēlu veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: qwert_
Slēpts komentārs: Lacis
, 2007-11-16 16:12, pirms 16 gadiem
ceru ka labi atgrieziisies un buus viss ok
, 2007-11-16 16:13, pirms 16 gadiem
lai veicas ernest
Slēpts komentārs: aichels
, 2007-11-16 16:29, pirms 16 gadiem
Jāpiekrīt aichelam.
Puika laukumā nav redzēts nopietnās spēlēs, bet avansu saņēmis daudz. Redzēsim, cik tie būs pamatoti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-16 16:32, pirms 16 gadiem
davai davai vechi! sanhemas! veselhojas!!!!
, 2007-11-16 16:35, pirms 16 gadiem
Viņam jau arī nav 28...
, 2007-11-16 16:35, pirms 16 gadiem
nu cerams ka atgriziisies tas pats vecais Ernests, kursh bija U18 Latvijas izlases liideris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-16 16:51, pirms 16 gadiem
Sniedzins uzeedies uz orientieristiem
, 2007-11-16 16:51, pirms 16 gadiem
Mjaa, ari nekad neesmu redzejis Ernestu laukuma.. :/ Jacer, ka atveselosies lidz galam un kaut ko paradis..
Protams, loti, loti vajadzigs ir Milladzs, ilgi bez vina neiztisksim, tomer viens no vissvarigakajiem komandas speletajiem, un nav jau menesi.. un vel menesi nebus..
Zheel Butautu, kam , izkriitot gandriz vienlaicigi gan Milladzham, gan Vilumam, jasak shis tas bez maz no nulles.. :/ Tas slovenis sho caurumu tomer aizlapit nevar, un Bertanam vajadzetu vel gadinju juniora paspelet, nav nobriedis dzeks vel..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-16 17:26, pirms 16 gadiem
nu lai jau buutu tie orentisti...tik ..kaapeec teisaam taas balvas siem jaapieskir...nu sports NR 1 latvijaa...atliektiem galiem....nu jaa...es arii beerniibaa meedzu aktiivi seenjot...bet tamdeel jau nav jaapcel tadi patiesi sporta veidi...kur ir intriga un nokaiteets gaiss....
, 2007-11-16 17:28, pirms 16 gadiem
miledžs kā ziemassvētku dāvana...
, 2007-11-16 17:29, pirms 16 gadiem
jop.tvai, miledzs tikai decembrii speelees. cerams, ka kalve buus labs.
, 2007-11-16 17:36, pirms 16 gadiem
sūdīgi,ka Miledžs būs atpakaļ tikai decembra beigās,bez viņa ULEBā būs smagi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-16 18:00, pirms 16 gadiem
Tās ir labas ziņas, kalve ar noderēs komandā un jācer ak iespēlēsies!
Miledžs daudz ilgak kā prognozēts nebūs, bet varbūt nevajag ar forsēt ar veselību un sačakarēt celi vēl vairāk! Tas tomer nav parasts zilums!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-16 20:43, pirms 16 gadiem
Nu nekas iipashs pagaidaam no Kalves nav ticis paraadiits klubaa (ieprieksheejaa) un izlasee arii bija taads knapi dazhu minuushu speeleetaajs, kas ljaava liideriem drusku atpuusties ... jaacer, ka chalis atveersies beidzot pa iistam peec traumaam.
, 2007-11-16 20:59, pirms 16 gadiem
to Lacis: -->>>

Andris Biedrins 2us garus gadus kraja pieredzi sežot uz solinja un lejot sviedrus trenninjos! Protams NBA nav ASK/Riga u nBertans nav un nebus Biedrin (pirmkart jau katrs spele atskiriga pozicijaa) bet nu tomer čali, skaties uz lietam reaali!

Viens ir but liderim starp saviem vienaudziem EC U-18 un ASK/Juniora, bet pavisam kas cits ir bus speletajam ASK/Riga! Tur spele veči ar pieredzi, lai čalis sēž uz solinja, lej sviedrus treninjos un bus ari rezultats un tiks ari laukumaa!

ja gribi kko dzive sasniegt tad ir smagi jastrada!
, 2007-11-16 21:39, pirms 16 gadiem
Domāju, ka labāk tomēr ne tik spēcīgā klubā TIKT LAUKUMĀ. nevis stiprā klubā visu sezonu deldēt soliņu.
Domāju, ka tāds Bertāns, piemēram VEFā būtu vairāk ieguvis...
Veselovs kā Gulbenes zvaigzne ( buus jau lielākai daļai aizmirsies, ka Paša spēlēja "Bukos") un Vairogs kā Valmieras zvaigzne, tomēr stiprākās komandās neuzspīdēja. Nu, ko gadās. Abi vēl diezgan jauni, varbuut veel...
Tomēr viņi SPĒLĒJA 25 - 30 min. un viņus pamaniija ! Bertānu, Freimani un Kalvi, ja viņam arii Butauts ļaus speeleet pa 3 min katraa trešajā speelee, neviens nepamaniis. Es negrasos neko pārmst trenerim, viņš atstrādā maizes tēvu uzdevumu un ļauj spēlēt tikai stiprākajiem. Jautājums - ko iegūst jaunais talants, nosēžot sezonu uz soliņa ? Ak, jā... alga lielāka
, 2007-11-16 21:44, pirms 16 gadiem
Nevar jau teikt ka neiegūst. Ja tev dien dienā ir jāspēlē 1 pret 1 tādu Broilsu vai Buškevicu, tas tomēr nav treniņos apsēlēt Neimani vai Šēnhofu.
, 2007-11-16 21:57, pirms 16 gadiem
beidzot man arii kikiwiki jaapiekriiit!!!
, 2007-11-16 22:18, pirms 16 gadiem
to kikiwiki.
Oficiālā spēle vairāku daudzu skatītāju klātbūtnē tomēr ir kas cits, kas treniņš, Arii sparingpartneri nav ierastie, bet katru reizi citi pretinieki. Kāds jau te minēja, ka Valters savā laikā laida laukumā padsmitgadīgos Šķēli, Janičenoku, Biedriņu, arii savus puikas protams. Bērziņš nosparingojās spēcīgā klubā, arī Cipruss un atbrauca tādi paši kā aizbrauca...
Padsmitnieka gados ir vēl svarīgi noticēt sev un to var izdarīt spēlē, nevis treniņā. Protams, ka jāstrādā vaiga sviedros jebkurā variantā...
, 2007-11-16 23:13, pirms 16 gadiem
to Klasmann -->>

"Es negrasos neko pārmst trenerim, viņš atstrādā maizes tēvu uzdevumu un ļauj spēlēt tikai stiprākajiem"

ja komandai ir kkadi merkji tad logjiski ka jaspele ir specigakiem, nevienam nekas netiks dots pa velti! To jau vajadzetu ta ka saprast!

ps: un Butauts nav tas treneris kam kads diktes noteikumus! Augstu merkju uzstadijums ir ari trenera un speletaju veelme, ne tikai kluba valdes! Ja treneris negrib neko sasniegt, tad kapec vins ir treneris? Tas pats sakams par speletaju... ja vins grib pabumboties tikai tad lai iet uz veikalu pec bumbas un bumbojas majas! Ar to jau atskras profesionalis un amatieris! Viens to dara prieka peec, bet otrs lai kko sasniegtu!
, 2007-11-16 23:17, pirms 16 gadiem
to Klasmann:

ko ieguva AB sezot 2us gadus uz solinja GSW?? Ak jaa lielaku algu... ak jaa 37 minutes videji spele un spozu slavu un karjeru NBA... un ne jau tapec ka vins ir talantigs (kas nenoliedzami ari ir), bet gan tapec ka 2us gadus nesedeja Andris rokas klepi salicis, bet gan svida treninjos un trennejas ilgak par parejiem! Ari tapec ka sezot uz solinja smelas vecako kolegju pieredzi un vinjam ljooti palidzeja te e sportaa daudzu apceltais Adonals Foils!
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.