Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

adidas piegādā jaunu enerģijas lādiņu basketbola laukumā

adidas nākuši klajā ar jaunu, inovatīvu basketbola apavu Boost amortizācijas tehnoloģiju, kas ir izstrādāta, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti, atdevi un komfortu spēlētājiem. Tehnoloģija ir izmantota basketbola apavos Crazylight Boost un jaunajos slavenā Čikāgas “Bulls” spēlētāja Derika Rouza (Derrick Rose) dizainētajos apavos - D Rose 5.

“Esmu liels apavu cienītājs un šie ir mani iecienītākie sporta apavi, kuru izstrādē pats esmu piedalījies. Boost tehnoloģija ir lieliska! Esmu šajos apavos spēlējis jau pāris mēnešus un joprojām ikreiz, kad tos uzvelku, sajūtos it kā nekā ērtāka nebūtu. Tas ir iemesls, kāpēc vēlos, lai Boost amortizācija būtu visos manos sporta apavos,” basketbolists Dereks Rouzs ir pārliecināts par savu apavu iespējām. Turklāt sportists ir veicis vairākas nozīmīgas izmaiņas apavu dizainā: “Domāju, ka ikviens apavu entuziasts spēs novērtēt krāsu salikumu un sarkanās detaļas melnajos apavos. D Rose 5 ir pirmie adidas sporta apavi bez ierastajām 3 logo svītrām sānos, jā, šeit mazliet top vēsture.”

Šie ir detalizētākie un personiskākie apavi, kurus izstādājis basketbolists Dereks Rouzs. Potītes atbalstā ir ietverti vairāki teksti, kas ir kā detaļas, kas palīdzējušas atlētam nokļūt tur, kur viņš šobrīd atrodas. Piemēram, uzraksts “R.A.D.” ir burtu savienojums, zem kā slēpjas viņa brāļu vārdi - Regijs, Alens un Dveins. Tieši viņi bija klāt, kad Dereks uzauga un viņi palīdzēja pievērsties basketbolam. Uzraksts “Not supposed to be here” (Nevajadzētu šeit atrasties) savukārt ir citāts no preses konferences, kurā basketbolists prezentēja apavus D Rose 3. Šis teikums ietver sevī visas grūtības, ar ko basketbolistam ir nācies saskarties, un nelielās izredzes, kuras viņš pieveica un kļuva par veiksmīgu basketbolistu. Tas arī sasaucas ar uzrakstu “1.7%” - izredzēm, kādas viņam tika piedēvētas, kad 2008. gadā komanda Chicago Bulls nodraftēja ar pirmo kārtas numuru Dereku. Personīgas detaļas iekļautas arī apavu priekšpusē, kur uz viena apava purngala nodrukāts viņa mātes bārds “Brenda” un uz otra - dēla vārds “PJ”.

Boost amortizācijas tehnoloģija tika pārbaudīta vairāk kā gadu, pētījumos piedaloties profesionāliem atlētiem. Apavi ieguva ne vien pozitīvas atsauksmes no to lietotājiem, bet arī uzlaboja sportistu rezultātus. adidas mērķis ir padarīt sportistu sniegumus labākus, to izdarīt palīdz Boost inovatīvie materiāli, kas sastāv no tūkstošiem nelielu kapsulu, kas darbojas kā amortizācijas spilvens, uzglabājot un atbrīvojot enerģiju brīdī, kad sportistam tas visvairāk nepieciešams. Pētījumi pierāda, ka Boost tehnoloģija apavos spēj basketbolistiem nodrošināt nepieciešamo enerģijas trūkumu īpaši nogurdinošajā pēdējā ceturtdaļā, kas nereti ir izšķirošākā spēles daļa.

Pirmo reizi Boost amortizācijas tehnoloģiju zīmols adidas izmantoja 2013. gadā skriešanas apavos, kad pierādīja materiālu kā labāko amortizācijas sistēmu industrijā. Kopš tā laika Boost inovācija ir pārspējusi vairāk kā 800 sporta apavus.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-16 15:38, pirms 10 gadiem
Kādreiz džeki ar Black Star kedām grieza, zem papēžiem vati lika, lai nesadragātu kaulus... Tagad redz kapsulas vajag.... nevajag bumbā arī iemontēt kkādu smaguma centru bīdāmu, kas uz stīpu labāk reaģē? mazāk air ball būs..

Jautājums cik % no viņa mērkauditorijas pircējiem regulāri saskaras ar milzīgām slodzes problēmām 4/4 ? Nogurumu pēc spēlētām 30+ minūtēm? Testē profesionāļi, valkā amatieri... Tādi naudas kāsēji...
Lai vai kā bet Rouza produktu pēc dizaina nu točna neizvēlētos.. Ar vai bez amortizācijas

     [+] [-]

, 2014-10-16 18:04, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Kādreiz džeki ar Black Star kedām grieza, zem papēžiem vati lika, lai nesadragātu kaulus... Tagad redz kapsulas vajag.... nevajag bumbā arī iemontēt kkādu smaguma centru bīdāmu, kas uz stīpu labāk reaģē? mazāk air ball būs..

Jautājums cik % no viņa mērkauditorijas pircējiem regulāri saskaras ar milzīgām slodzes problēmām 4/4 ? Nogurumu pēc spēlētām 30+ minūtēm? Testē profesionāļi, valkā amatieri... Tādi naudas kāsēji...
Lai vai kā bet Rouza produktu pēc dizaina nu točna neizvēlētos.. Ar vai bez amortizācijas
Kādreiz arī stīpas varēja izlaust no vairoga ... laikie iet uz priekšu un viss attīstās!
Tas ir bizness un par brendu ir jāmaksā, tieši tāpat kā visi skrien un pēr zemās botes "Kobe", jo redz tās ir 'Kobe"un tad brīnās, kas ar potītēm notika. Mūsdienās svarīgākais ir pēc iespējas stilīgāki apavi !!

     [+] [-]

, 2014-10-16 20:12, pirms 10 gadiem
pinkainis rakstīja: Kādreiz arī stīpas varēja izlaust no vairoga ... laikie iet uz priekšu un viss attīstās!
Tas ir bizness un par brendu ir jāmaksā, tieši tāpat kā visi skrien un pēr zemās botes "Kobe", jo redz tās ir 'Kobe"un tad brīnās, kas ar potītēm notika. Mūsdienās svarīgākais ir pēc iespējas stilīgāki apavi !!
Do High Top Basketball Shoes Prevent Sprained... Šis raksts, virkne citu pētījumu, kā arī profesionāļu pieredze apliecina, ka, lai gan 'augstās' botas piedāvā nedaudz lielāku drošību potītei, tomēr ir labi, ja spēlē zemākos apavos, jo tas palīdz dabiski nostiprināt potītes izturību, kā arī ļauj potītei kustēties dabiski, proti, tā, kā tai vajadzētu kustēties, nodarbojoties ar sportu. Tāpēc tavs arguments ad populum šajā gadījumā nestrādā. Tas, ka daudzi tā domā vēl mūsdienās, nenozīmē, ka tā ir. Tāpēc iesaku turpmāk pirms argumenta izvirzīšanas pārbaudīt tā patiesumu.

     [+] [-]

, 2014-10-16 21:54, pirms 10 gadiem
Sviestainākais teksts, kādu nācies lasīt. Pārspēj pat TV šopu. Ceru, ka par tā publicēšanu vismaz labi samaksāja.

     [+] [-]

, 2014-10-16 23:21, pirms 10 gadiem
Sākumā sauc viņu par Deriku pēc tam par Dereku