Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Lauvas" šovakar viesosies Viļņā

Jānis Celmiņš

"Liepājas Lauvas" šovakar viesosies Viļņā
Juris Patmalnieks
Foto: www.liepajniekiem.lv

Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijā šodien grūta spēle izbraukumā paredzēta līgas debitantiem "Liepājas lauvas" basketbolistiem, kuri izbraukumā tiksies ar aizvadītās sezonas Lietuvas un Baltijas čempioniem Viļņas "Lietuvos Rytas". Mača sākums pulksten 19.00.

BBL Elites divīzijas debitanti "Liepājas Lauvas" basketbolisti līgā debitēja ar smagu sakāvi pret "VEF Rīga" (57:95), taču otrajā mačā negaidīti apspēlēja "Ventspils" komandu – 64:62. BBL šī brīža čempioni "Lietuvos Rytas" basketbolisti savā vienīgajā spēlē apspēlēja "Nevešis" – 80:65 un šobrīd ir viena no trim komandām, kura pagaidām nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu. Četras uzvaras četrās līdzšinējās spēlēs izcīnījis Kauņas "Žalgiris", bet divas uzvaras "Kalev/Cramo".

Īsi pirms došanās uz Viļņu "Liepājas Lauvas" atvadījās no Renāra Zeltiņa, kurš komandā pavadīja trīs sezonas. "Tas Renārs, kas bija pirms ceļgala traumas, šajā sezonā vairs nebija manāms. Bija redzams, ka Renārs nav pārliecināts par saviem spēkiem un cerams, ka basketbolistam bez darba ilgi palikt nenāksies,” skaidroja kluba direktors Artūrs Košeļevs.

Pirms sezonas lielai daļai basketbola draugu nebija skaidrs kā liepājnieki izskatīsies uz BBL Elites divīzijas komandu fona. Mačs pret "Ventspili" pierādīja, ka "Lauvas" nebūs nekādi peramie zēni un cīnīsies par katru laukuma centimetru. Šovakar liepājniekiem pretinieki vēl nopietnāki – "Lietuvos Rytas".

Latvijas klubi uzsāk dalību Izaicinājuma kausā

Tikmēr pilnus apgriezienus sāk uzņemt arī BBL Izaicinājuma kausa turnīrs, kurā šodien tiek aizvadītas četras spēles. Atšķirībā no iepriekšējām sezonām šajā Latviju Izaicinājuma kausā pārstāvēs vien divi klubi - "Ķeizarmežs" un "Zemgale", kas aizvakar tikās savstarpējā spēlē Latvijas Basketbola līgā (LBL). Šodien abas komandas uzsāks dalību arī Izaicinājuma kausā. "Ķeizarmežs" basketbolisti izbraukumā (plkst. 18.30) tiksies ar Tartu "TTU" komandu, bet pulksten 19.00 laukumā dosies "Zemgale", kas savā laukumā uzņems citu Igaunijas vienību Tallinas "Kalev".

Jau ziņots, ka "Zemgale" spēlēs Izaicinājuma kausa izcīņas B grupā kopā ar trim Lietuvas klubiem - "Aisciai", "Perlas" un "Alytus", kā arī vienu Igaunijas klubu - "Kalev". Tikmēr "Ķeizarmežs" C grupā kopā ar "Rudupis", "Neptunas", "Suduva" (visas Lietuva) un "TTU" (Igaunija). 15 Izaicinājuma kausa izcīņas komandas sadalītas trīs apakšgrupās un regulārajā čempionātā izspēlēs divu apļu turnīru.

Izmantotie resursi:
bbl.net
liepajniekiem.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-10-16 11:52, pirms 14 gadiem
nez kurš kuru šajā spēlē sagraus???
Slēpts komentārs: Krupjee

  +7 [+] [-]

, 2009-10-16 12:13, pirms 14 gadiem
galvenais lai liepājnieki nospēlē cienīgi pret LR, cerēsim ka sagrāve nebūs...

  +2 [+] [-]

, 2009-10-16 12:47, pirms 14 gadiem
Katram no LV klubiem šodien savi plāni:
Ķeizarmežam - iespēlēt jaunos; Zemgalei - uzvarēt, Lauvām - nospēlēt cienījami.
Protams, sagrāvi nevienam negribas. Bet svarīgākais ir uzvarēt sava "kalibra" pretiniekus, tāpēc, ja neaiziet spēle, lai spēlē rezervisti un galvenie komandas vilcēji, lai taupa spēkus citiem mačiem. Sagrāve vai parasts "zāģis" - punktus skaita vienādi!
Par Lauvām, Zemgali un "Ķeizīti"!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-16 14:38, pirms 14 gadiem
Domaajams, ka -15 liidz -20 buutu labs sniegums LL izpildiijumaa Lai veicas

  +3 [+] [-]

, 2009-10-16 14:57, pirms 14 gadiem
lkrnpk rakstīja: Virsrakstam vajadzēja būt - "Lauvas šodien pamatīgi ierīs Viļņā"
Pumpainais pārslēdzies atpakaļ uz savu porno saitu un masturbē tālāk, nesmirdini te

  +2 [+] [-]

, 2009-10-16 15:34, pirms 14 gadiem
lkrnpk rakstīja: Virsrakstam vajadzēja būt - "Lauvas šodien pamatīgi ierīs Viļņā"
vēlies degunu kā Tavā profila bildē? Pazūdi!

     [+] [-]

, 2009-10-16 15:39, pirms 14 gadiem
Kautkur tiešraidē nevarēs redzēt?

     [+] [-]

, 2009-10-16 16:06, pirms 14 gadiem
varēs??