Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionātos basketbola izlases spēlēs BLINDSAVE aizsargekipējumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Eiropas čempionātos basketbola izlases spēlēs BLINDSAVE aizsargekipējumā
BLINDSAVE nodrošinās sieviešu un vīriešu izlasi ar visu nepieciešamo aizsargekipējumu

Par Latvijas sieviešu un vīriešu basketbola izlases atbalstītāju kļuvis vietējais aizsargekipējumu ražotājs BLINDSAVE, kas Eiropas čempionāta laikā izlases spēlētājas un spēlētājus nodrošinās ar visu nepieciešamo aizsargekipējumu un kompresijas apģērbu.

“Mēs vēlamies pateikties Latvijas Basketbola savienībai, kas kā atbalstītāju izvēlējusies mūs - vietējo ražotāju, kā arī spēlētājām un spēlētājiem, kuri jau atzinīgi izteikušies par mūsu produktiem. Mēs patiešām ceram, ka mūsu aizsargekipējums ļaus spēlētājiem pilnībā realizēt savu potenciālu un atdot laukumā visus spēkus, lai sasniegtu visaugstākos mērķus,” saka BLINDSAVE vadītājs Andis Blinds.

Līdz šim BLINDSAVE jau individuāli atbalstīja vairākas izlases spēlētājas un spēlētājus, iesaistot viņus arī produktu testos, lai tie nodrošinātu visaugstākā līmeņa aizsardzību un komfortu.

“Pozitīvi, ka Latvijā ir vietējais uzņēmums, kurš var nodrošināt sportistus ar visaugstākā līmeņa ekipējumu. Mums ir svarīgi, lai basketbolistiem būtu pieejams viss nepieciešamais, lai viņi varētu netraucēti un droši spēlēt, un mūsdienu basketbolā kompresijas apģērbs, kā arī dažādi papildu aizsargi ir viens no šiem elementiem,” atzīst Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps.

BLINDSAVE visus savu produktus – aizsargšortus, aizsargkreklu, ceļu un elkoņu sargus, kā arī kompresijas apģērbu – ražo Latvijā, izmantojot unikālu tehnoloģiju, kas nodrošina visaugstākā līmeņa aizsardzību un komfortu.

Latvijas uzņēmums BLINDSAVE radījis pasaulē pirmos aizsargus, kas pieņem sportista ķermeņa formu. Izmantojot unikālā aizsargmateriāla īpašības un funkcionalitāti, uzņēmums izstrādājis daudz plānākus un triecienizturīgākus aizsargus, kas piemēroti basketbolistiem un citiem iekštelpu sporta veidu pārstāvjiem.