Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: ogreskijs

Simss

Par VEF centra spēlētāju.

Varbūt kāds zin kas ar viņu- spēlē VEFā, nespēlē?? iepriekš dzirdēju ka jau ASV esot.

Un ko jūs domājat par to ka viņš laukumā vairs netiek?Kā var no pirmā centra un komandas līdera palikt par tālāko rezervistu?


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-16 21:31, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: gluži tāpat kā no tālākā rezervista kļūt par pamatsastāva spēlētāju.. Šajā gadījumā - bez atdeves, bez cīņasspara nav aršana, īpaši, ja nav nekāda talanta un iemaņas spēlei aizsardzībā.

Cerams, viņš jau ir ASV. Ļoti cerams.
nujau nujau tu drusku pārspīlē.(nav talanta un iemaņu). kas ta viņam visi malā gāja un ļāva mest tos 20 puntus pa spēli, vākt entās bumbas zem groziem un bloķēt? protams nevar nepiekrist ka izcils aizsardzībā nau. bet tas viss tik īsā laikā!spēlēju tur pat 30min pa spēli un ta 1-2min.ok bij tur mikrotraumiņa nu bet tā pat...kas pēkšņi mainijās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Sandis Bēts. Foto: Aleksander Lustix

"Gulbenes Buki" vēlreiz pasniedz savai pilsētai bronzas godalgas

"Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā pie bronzas godalgām ceturtdienas vakarā tika "Gulbenes Buku" basketbolisti, kuri trešajā sērijas spēlē ar 84:75 pārspēja "Rīgas Stradiņa Universitāti".
Grieta Taranda 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs

RSU pirmajā finālspēlē 30 minūtes cienījami noturas pret TTT

TTT basketbolistes ceturtdien, 18. aprīlī, viesos uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 73:46, Latvijas finālsērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Ieva Pulvere uzvarētāju labā guva 20 punktus. Nākamā spēle 20. aprīlī Daugavas sporta namā.