Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Real Rebel

Iļja Gromovs pievienojies basketbola klubam Samāra

Iļja Gromovs pievienojies basketbola klubam Samāra

Iļja Gromovs pievienojies basketbola klubam Samāra. Basketbola klubs Samāra, pašlaik, Krievijas Superlīgā ieņem trešo vietu ar bilanci 13-5. Gromovs jau ir aizvaījis vienu spēli, kurā izcēlās ar 14 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un diviem bloķētiem metieniem.


, 2019-01-16 23:22, pirms 5 gadiem
Būtu forši atkal Samāru redzēt VTB. Protams, man nav ne jausmas, cik tas ir reāli drīzumā...
Kristaps Porziņģis atgriezies uz parketa. Foto: USA Sports Today/Scanpix
10

Porziņģis atgriežas ar 20+8, Vaitam uzvarā pār "Pistons" pirmais triple-double karjerā

Sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā savā laukumā ar 119:94 pārspēja līgas pastarīti Detroitas "Pistons". Porziņģis pēc piecu maču izlaišanas atgriezās uz parketa un 22 minūtēs guva 20 punktus. Mača galvenais varonis bija Deriks Vaits, kuram pirmais karjeras triple-double.
Haralds Kārlis un Tīna Graudiņa
4

Graudiņa: "Studijās ASV dažbrīd pat sajutos vainīga savas sporta stipendijas dēļ"

Raidījumā "(Bez)maksas sports" 11. epizodē viesojās divi bijušie studenti, kuri ieguva sportista stipendijas NCAA, - pludmales volejboliste Tīna Graudiņa, kura turpina spēlēt elites līmenī, un Haralds Kārlis, kuram basketbolista karjeru nācās noslēgt priekšlaicīgi traumas dēļ. Raidījumā viņi pastāstīja plašāk par to, kā ir savienot sportu ar studijām, kā arī novērtēja savu iegūto stipendiju apmērus.
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas

Šmits potītes traumas dēļ izlaidīs Eirolīgas dubulto spēļu nedēļu

Kauņas ''Žalgiris'' galvenais treneris Andrea Trinkjēri pavēstījis, ka Lietuvas basketbola granda latviešu uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nepiedalīsies šajā nedēļā divās gaidāmajās Eirolīgas spēlēs pret Boloņas ''Virtus'' un Vitorijas ''Baskonia''.