Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

LU Daugavpilī izcīna pirmo uzvaru LSBL

LU Daugavpilī izcīna pirmo uzvaru LSBL
LU komanda izcīnīja pirmo uzvaru čempionātā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Latvijas Universitātes" basketbolistes ceturtdien izcīnīja pirmo uzvaru Latvijas sieviešu basketbola līgā, izbraukumā Latgalē ar rezultātu 60:58 pārspējot "Daugavpils Universitātes" komandu.

Nikolaja Romaņenko trenētās daugavpilietes turnīru sāka Liepājā, pieveicot pērnā gada bronzas medaļnieces "Liepājas metalurgu". Nākamajās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi, taču arī Latvijas Universitātes komanda Daugavpilī ieradās bez uzvarām.

Lielāko spēles daļu vadībā bija Daugavpils komanda, kuras rindās ar daudziem precīziem tālmetieniem izcēlās Kristīne Egle. Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām DU bija pat 15 punktu pārsvars, pastāstīja Sportacentrs.com Daugavpils redaktors Nauris Mackevičs, bet sekmīgam noslēgumam ar to nepietika. "Ieskrējās" rīdzinieču uzbrukums, savukārt mājinieces spēja gūt punktus tikai no soda metienu līnijas. Beigās pievīla arī šī prasme, jo divi pēdējie soda metieni netika realizēti un LU komanda varēja uzgavilēt.

LSBL, 15. oktobris, Daugavpils

DU - LU 58:60

Informācija tiek papildināta...


, 2009-10-15 21:33, pirms 14 gadiem
O jē,vismaz šīš komandas+ Metalurgs varēs tā sīvāk savā starpā pacīnīties,lai ir azarts+lielas veiksmes gadījumā apspēlēt arī TTT juniores un RTU/Merks
, 2009-10-15 22:56, pirms 14 gadiem
Zel Daugavpilietes
Koļa gan jau loti dusmigs pec ša zaudejuma
, 2009-10-16 09:15, pirms 14 gadiem
LU rulleee!!!
, 2009-10-16 18:00, pirms 14 gadiem
Neko tas LU nerulle,musejas pasas atdeva uzvaru.....
Vanesa Jasa 2023. gada 22. novembrī. Foto: EuroCup Women

Lielā piektdiena: TTT un "Kibirkštis" cīnīsies Baltijas līgas pusfinālā

TTT basketbolistes piektdien, 29. martā, "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas pusfinālā Palangā sacentīsies pret Lietuvas čempioni Viļņas "Kibirkštis". Spēles sākums plkst. 16:20. Tiešraide Sportacentrs.com .
TTT basketbolistes 2024. gada 18. janvārī. Foto: EuroCup Women
1

Gulbja lidojums un lietuviešu ambīcijas: četras intrigas Baltijas līgas "Final 4"

Piektdien, 29. martā, Lietuvas kūrortpilsētā Palangā sāksies "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas piektais finālturnīrs. Latviešu spēlētājas pulcētas trijās no četrām komandām, savukārt ceturto vienību pārstāv divas bijušās TTT basketbolistes. Sportacentrs.com iepazīstina ar "Final Four" galvenajām sižeta līnijām.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
30

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.