Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Bluzmanis

OS kvalifikācija

OS kvalifikācija

Kāds var atgādināt - mēs netiekam pat uz OS Tokijā kvalifikāciju? Pareizi? Šnepa pods?


, 2019-09-15 20:03, pirms 5 gadiem
Jā. Sākumā bija runa, ka kvalifikācijas turnīrā no katra kontinenta varētu piedalīties 2 komandas ar wild-card, kas, iespējams, tiktu piešķirta arī Latvijai, bet pirms pāris mēnešiem FIBA izlēma, ka pēdējās 2 vietas kvalifikācijas turnīrā tomēr tiks atdotas 2 labākajām izlasēm no FIBA ranga. Tā kā rangā mums priekšā no Eiropas izlasēm neaizsniedzamā attālumā ir gan Horvātija, gan Slovēnija, tad mums kvalificēties OS nav nekādu izredžu.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Sandis Bēts. Foto: Aleksander Lustix

"Gulbenes Buki" vēlreiz pasniedz savai pilsētai bronzas godalgas

"Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā pie bronzas godalgām ceturtdienas vakarā tika "Gulbenes Buku" basketbolisti, kuri trešajā sērijas spēlē ar 84:75 pārspēja "Rīgas Stradiņa Universitāti".
Grieta Taranda 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs

RSU pirmajā finālspēlē 30 minūtes cienījami noturas pret TTT

TTT basketbolistes ceturtdien, 18. aprīlī, viesos uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 73:46, Latvijas finālsērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Ieva Pulvere uzvarētāju labā guva 20 punktus. Nākamā spēle 20. aprīlī Daugavas sporta namā.