Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Foto: Liepājā svinīgi atklāts Kristapa Porziņģa laukums

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
15. jūnijā ‪Liepājā‬ tika svinīgi atklāta NBA spēlētāja Kristapa Porzinga ģimenes dāvana dzimtajai pilsētai – brīvi pieejamais āra basketbola laukums.Laukums ar apgaismojumu izveidots atbilstoši NBA parametriem Liepājas Olimpiskais centra stadiona "Daugava" rezerves laukumā, blakus futbola laukumam.Liepājas pilsēta vēlas pateikt lielu paldies visai Porziņģu ģimenei. Aiz katra talantīga sportista stāv izcils treneris. Aiz Kristapa stāv ne tikai treneris, bet kā stiprs un spēcīgs mūris stāv visa viņa ģimene – gādīgā mamma, rūpīgais tēvs un divi lieliski lielie brāļi. Mēs ļoti lepojamies ar to, ka Liepājā ir tik stipras un lielas ģimenes, kuras ir kā paraugs ikvienam!
Paldies par laukumu un paldies par to, ka atceraties savas saknes, turat godā savu ģimeni un paldies, ka palīdzat stiprināt Liepājas basketbola tradīcijas!

  +2 [+] [-]

, 2016-06-15 22:42, pirms 8 gadiem

Komentārs par 27. attēlu

Normāla kleita mēram
Laiks gan maigi sakot di*sā

     [+] [-]

, 2016-06-15 22:53, pirms 8 gadiem

Komentārs par 38. attēlu

Bildes labas, bet nu atvainojiet SC, tik maza izmēra bildes publicēt, nu nav baudāmi skatīties, gandrīz palielināmo stiklu jālieto, salidzinot ar citiem portāliem.

     [+] [-]

, 2016-06-15 23:06, pirms 8 gadiem
slapšs .. jādomā par jumtu

     [+] [-]

, 2016-06-15 23:06, pirms 8 gadiem
tas ir lieliski ko KP un NBA dara Liepājā!

     [+] [-]

, 2016-06-16 00:15, pirms 8 gadiem

Komentārs par 4. attēlu

Galvenais jau atņirgtiem zobiem piebraukt ar 250k $ vērtu mersi, tas ka laukums par kapeikām ir pilnīga izgāšanās- outdoor korts prasa citu klājumu, kur nu vēl Latvijas klimatā, kur ne vēl Liepājā, cik dienas gadā to vareš izmanot? Drenāžā, segums??? Šeit var gūt tikai kāju traumas, neko citu... Paldies neteikšu, par šādām lietām izsaka ko citu, bet ak jā, tas taču ir Porzingis, kritika būs sliktais tonis, mediji tur muti.

Lēts PR gājiens, ceru, ka SC aizbrauks pēc 2 mēnešiem un uztaisīs apskatu, kā tad beigās ir ar to laukumu. Ko es te muļkoju... Bet KP labs PR gājiens, pa lēto tā teikt, noplēsa daudz raidlaika.