Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunatnes basketbola līgas fināli Liepājā

Andrejs Siliņš

Latvijas jaunatnes basketbola līgas fināli Liepājā
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Šajā nedēļas nogalē, no 16. līdz 18. maijam, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas jaunatnes basketbola līgas finālsacensības Colgate U-13 vecuma grupā meitenēm un U-14 vecuma grupā zēniem. Sacensības sāksies jau piektdienas rītā no pulksten 11:00.

Finālsacensībās piedalīsies astoņas labākās Colgate U13 vecuma meiteņu komandas, kā arī astoņas spēcīgākās U14 vecuma zēnu komandas, līdz ar to, kopumā Liepājā šajā nedēļas nogalē ieradīsies 16 komandas no visas Latvijas. Lielākais skaits komandu būs tieši no Rīgas, taču U13 meiteņu grupā mājiniekus pārstāvēs arī Liepājas komanda treneres Līgas Alilujevas vadībā.

Spēļu skaits kopumā būs ārkārtīgi daudz – 40 spēles trīs dienu laikā. Piektdien un sestdiena tiks aizvadītas visas apakšgrupas, ceturtdaļfināla un pusfināla spēles, bet svētdien norisināsies pēdējās spēlēs par godalgotajām vietām.

Sacensības sāksies jau piektdienas rītā no pulksten 11:00, bet sestdien un svētdien sākums nedaudz agrāk – sestdien pulksten 10:00, bet svētdien 9:00. Spēles norisināsies sporta zālēs Nr. 1.,3. Ieeja skatītājiem būs bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs