Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL ¼ fināls un LSBL fināls! Skaties Sportacentrs.com

Aldaris LBL ¼ fināls un LSBL fināls! Skaties Sportacentrs.com
LBL 1/4 fināla un LSBL fināla spēles skaties Sportacentrs.com

Šonedēļ sāksies Aldaris LBL izslēgšanas spēles. Ceturtdaļfinālā sacentīsies BK „Valmiera” ar „Jūrmala/Fēnikss” un BK „Jēkabpils” ar „Liepāja/Triobet” vienību. Ceturtdaļfināls noritēs līdz vienas komandas trim uzvarām. Pusfinālā, ceturtdaļfināla uzvarētājus, gaida BK „Ventspils” un Latvijas čempioni – BK „VEF Rīga”. Pirmo ceturtdaļfināla spēli skaties jau šovakar.
Savukārt Latvijas sieviešu basketbola līgā, jau šo ceturtdien, sāksies fināla sērija. Par Latvijas čempiona titulu cīnīsies SK „Cēsis” un „TTT Rīga”.
Aldaris LBL ceturtdaļfināla spēles un LSBL fināla sērijas spēles skaties Sportacentrs.com!

 

 

1. spēle – otrdien, 15.aprīlī pulksten 18:40: BK Valmiera – Jūrmala/Fēnikss

Aldaris LBL ¼ fināls. BK „Valmiera” regulāro sezonu noslēdza trešajā vietā (26 uzvaras / 11 zaudējumi), savukārt „Jūrmala/Fēnikss” – sestajā vietā (21 uzvara / 16 zaudējumi). Regulārajā sezonā abas komandas tikās četras reizes - trīs uzvaras izcīnīja valmierieši un vienu jūrmalnieki. Valmieriešiem ir spēcīgs pārsvars komandas garajā galā, ko tie noteikti centīsies izmantot šajā sērijā. Taču jūrmalnieku dinamiskais spēlēšanas stils ir neparocīgs jebkurai komandai, jāatgādina, ka šosezon  pieveikti valsts čempioni – „VEF Rīga”. Vai jūrmalnieki šodien spēs izcīnīt savu pirmo uzvaru Aldaris LBL izslēgšanas kārtā?

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

2. spēle – ceturtdien, 17.aprīlī pulksten 20:00: SK Cēsis – TTT Rīga

LSBL fināls. Kārtējais duelis starp Latvijas spēcīgākajām sieviešu basketbola komandām. SK „Cēsis” un „TTT Rīga” tiekas jau otrajā finālā šogad. Pirmajā finālā – Nordea sieviešu basketbola līgā – ar rezultātu 60:50, triumfēja „TTT Rīga”. Vai cēsnieces spēs izmantot mājas spēļu priekšrocības un revanšēsies rīdziniecēm, kļūstot par LSBL čempionēm?

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

3. spēle – ceturtdien, 17.aprīlī pulksten 19:30: Liepāja/Triobet – BK Jēkabpils

Aldaris LBL ¼ fināls. Sērijas otrā spēle.BK „Jēkabpils” un „Liepāja/Triobet” sezonu noslēdza ar vienādu uzvarēto, zaudēto spēļu bilanci – 25 uzvaras un 12 zaudējumi. Arī savstarpējo spēļu bilance ir 2:2, taču gūto punktu attiecība ir par labu jēkabpiliešiem, kas arī nodrošināja tiem mājas spēļu priekšrocību šajā sērijā. Pēc neveiksmīgās pagājušās sezona, LBL izslēgšanas kārta atgriežas Liepājā! Vai šajā spēlē rezultāts sērijā tiks izlīdzināts?

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

4. spēle – sestdien, 19.aprīlī pulksten 19:00: BK Jēkabpils – Liepāja/Triobet

Aldaris LBL ¼ fināls. Šī būs sērijas trešā spēle, vai tā būs pēdējā kādai no komandām?

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

5. spēle – svētdien, 20. aprīlī pulksten 17:30: TTT Rīga – SK Cēsis

LSBL fināls. Otrā fināla sērijas spēle. Vai sērijā tiks panākts izlīdzinājums?

Spēli skaties interneta tiešraidē – Sportacentrs.com

 

Nepalaid garām spēles, seko Sportacentrs.com twitterī

Kurai komandai ir lielākas iespējas pārvarēt ceturtdaļfinālu?

  • 20

  • 9