Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Liepājas hallē rītvakar basketbols

Mārtiņš Sīlis
Mārtiņš Sīlis

Liepājas hallē rītvakar basketbols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šo otrdien, 15. decembrī, savas pēdējās mājas spēles šajā 2009. gadā aizvadīs „Liepājas Metalurgs” meitenes un „Liepājas Lauvas 2” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems, attiecīgi, „LU” un „Talsi” komandas.

Vispirms, pulksten 17:30 Liepājas Olimpiskā centra sporta zālē Nr. 1 šķēpus krustos „Liepājas Metalurgs” un „LU” basketbolistes no Rīgas. Pirmajā savstarpējā spēlē Rīgā novembra sākumā tikai nedaudz pārākas izrādījās „Latvijas Universitātes” basketbolistes, kuras svinēja uzvaru ar 68:65, taču šoreiz spēle norisināsies Liepājā, kas būs neliela priekšrocība jau „Metalurgs” basketbolistēm.

Kopumā 10 aizvadītajos LSBL mačos „LU” komandas rēķinā ir trīs uzvaras un 5. vieta turnīra tabulā, savukārt, liepājniecēm šī bilance ir vēl bēdīgāka – tikai viena uzvara un likumsakarīga 7. vieta kopvērtējumā.

Lai uzlabotu situāciju turnīra tabulā, noteikti ir jāizcīna uzvara, bet par to pārliecināties būs iespējams tikai otrdien, pulksten 17:30. Ieeja uz spēli: bezmaksas!

Savukārt, pulksten 19:30 savu pēdējo 2009. gada mājas spēli Rietumu Līgā aizvadīs „Liepājas Lauvas 2” basketbolisti, kas uzņems Talsu basketbolistus. „Lauvas” fārmkluba rēķinā ir izcīnītas piecas uzvaras tikpat aizvadītajās spēlēs un 1. vieta turnīra tabulā, savukārt, „Talsu” komandai ir četras uzvaras un piedzīvots viens zaudējums un 3. vieta kopvērtējumā.

Spēles sākums pulksten 19:30. Ieej: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs