Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Takers - oktobra MVP

Takers - oktobra MVP
P. Dž. Takers
Foto: bc.donetsk.ua

Igora Miglinieka vadītās basketbola komandas "BC Donetsk" līderis P. Dž. Takers atzīts par Ukrainas Superlīgas oktobra labāko spēlētāju.

Sešās spēlēs Doņeckas kluba sastāvā Ukrainas Superlīgā 23 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs vidēji guvis 22,2 punktus un izcīnījis 6,3 atlēkušās bumbas, palīdzot Doņeckas komandai turnīra tabulā ierindoties ceturtajā vietā ar trīs uzvarām sešās spēlēs. "Esmu ļoti priecīgs par šo balvu. Nezināju, ka Ukrainā notiek ikmēneša balsojums par labāko spēlētāju. Nespēlēju, lai speciāli dabūtu šo balvu, bet gan, lai komanda uzvarētu. Kaut gan vienmēr cenšos nospēlēt tā, lai būtu labākais spēlētājs līgā," tā izteicās pats Takers.

Otrajā vietā balsojumā par oktobra labāko spēlētāju Ukrainas Superlīgā ierindojās bosniešu uzbrucējs Kenans Bajramovičs, kurš pārstāv Kijevas komandu, bet trešais spēlētājs arī nāk no Miglinieka trenētās Doņeckas - tas ir puertorikāņu saspēles vadītājs Andress Rodrigess.

Nākamo spēli Doņecka aizvadīs sestdien, kad tiksies ar "Sumihimprom" vienību.

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua