Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Putniņa Spānijā debitēs 4. oktobrī (kalendārs)

Putniņa Spānijā debitēs 4. oktobrī (kalendārs)
Aija Putniņa

Spānijas basketbola federācija (FEB) šodien paziņojusi Sieviešu Virslīgas (LF) 2008./2009. gada sezonas kalendāru. Regulārais čempionāts noslēgsies 11. aprīlī, bet izslēgšanas spēles ritēs no 18. aprīļa, līdz, vēlākais 3. maijam.

Putniņa pēc pārcelšanās no ASV noslēgusi līgumu ar astoto spēcīgāko LF komandu Monseratas "CB Olesa Espanyol" un pirmo spēli Spānijas virslīgā aizvadīs 4. oktobrī, tiekoties ar Leonas "San Jose".

Jau ierasti, Spānijas līgas spēles pārsvarā notiek sestdienās un dažkārt trešdienās.

Spānijas virslīgas 2008./2009. gada sezonas kalendārs

Izmantotie resursi:
feb.es


Rodrigo Būmeisters. Foto: Mikus Kļaviņš

LBL pusfināls sāksies 25. aprīlī Rīgā, dienu vēlāk otras sērijas pirmā spēle Ventspilī

Latvijas Basketbola savienība (LBS) publicējusi Latvijas čempionāta pusfināla spēļu kalendāru. Kā pirmās laukumā dosies aktuālā valsts čempionvienība "VEF Rīga", kas jau ceturtdien sacentīsies ar garā ceturtdaļfināla sērijā ogrēniešus pieveikušo "Liepāju". Savukārt sērija starp "Ventspili" un debitantiem "Rīgas Zeļļiem" sāksies piektdien.
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
20

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).