Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kristena Mena: "Sarunas beidzās trijos no rīta"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kristena Mena: "Sarunas beidzās trijos no rīta"
Otrdien Kristen Mann kļuva par rezultatīvāko spēlētāju laukumā, realizējot astoņus metienus no spēles, abus soda metienus un gūstot 18 punktus
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Pēdējās 48 stundas bija ļoti sarežģītas – emocionāli, fiziski, mentāli, visos aspektos. Mans aģents un es nonācām pie lēmuma nelauzt līgumu," izcīnot uzvaru LSBL fināla ceturtajā spēlē, teica SK "Cēsis" sieviešu basketbola komandas spēka uzbrucēja Kristena Mena.

Svētdien, 11. aprīlī, pēc Cēsu kluba galvenā trenera Ainara Zvirgzdiņa atlaišanas, Mena preses konferencē paziņoja par lēmumu solidarizēties ar komandas stūrmani, paužot neapmierinātību ar vadības rīcību. Spēlētāja kritizēja trenera atlaišanu finālsērijas vidū. Pirmdien sākās savstarpējas sarunas un konsultācijas starp Menu, viņas aģentu un klubu. Rezultātā puses panāca vienošanos turpināt sadarbību līdz līguma termiņa beigām.

„Pēc manas saprašanas, ja līgums tiktu pārtraukts, klubs iegūtu tiesības izvirzīt juridiskas prasības pret mani, iesniegt sūdzību FIBA un tamlīdzīgi,” otrdien teica Mena. „Es joprojām pilnībā nepiekrītu trenera Zvirgzdiņa atlaišanai, bet, lai neapdraudētu karjeru, man jāizpilda līgumā noteiktās saistības. Sarunas noslēdzās otrdien trijos no rīta.”

Mena sekmīgi atgriezās komandas sastāvā un kļuva par rezultatīvāko, otrdienas spēlē 39:43 minūšu laikā gūstot 18 punktus (2p 8/11, 3p 0/2, 1p 2/2), izcīnīja 5 bumbas zem groziem, 4 reizes rezultatīvi piespēlēja, 2 reizes atņēma bumbu pretiniecēm, bloķēja 1 sāncenšu metienu, saņēma 1 personisko piezīmi un izprovocēja 1 pārkāpumu.

„Pirmsspēles rītā mums bija arī metienu treniņš. Tas bija nedaudz dīvains, jo komandā ir jauns galvenais treneris un sākumā radās iespaids, ka būs jāmācās viņa sagatavotās sistēmas. Taču vēlāk izrādījās, ka turpināsim izmantot jau ierastās un lietotās sistēmas. Izdarījām lielu darbu. Godīgi, pēdējās 48 stundas bijušas vienkārši trakas. Ņemot vērā visu notiekošo, komanda otrdienas vakarā bija īpaši motivēta, visas meitenes cīnījās. Apsveikumi mūsu komandai!”

„Esam labi sākušas spēles, domāju, visas sērijas garumā. Cēsīs esam mājas zālē, aizsargājam savu laukumu. Atšķirība ir, ka abās izbraukuma spēlēs Rīgā pretinieces ļoti labi nospēlēja otrajā ceturtdaļā un mums bija grūtības to pārvarēt. Pirms izšķirošās spēles tam noteikti jāpievērš uzmanība. Cerams, tas palīdzēs.”

„WNBA karjerā „play-off” esmu spēlējusi divreiz un tie nebija veiksmīgi mēģinājumi. Bet! Sērijas ar maksimālo spēļu skaitu ir aizraujošas, piemēram NBA fināls pirms pāris gadiem starp, ja nemaldos, „Boston Celtics” un „Los Angeles Lakers”, kur uzvarētāji tika noskaidroti tikai sestajā vai septītajā spēlē. Tas ir labi Latvijas basketbolam, vairāk jautrības. Protams, gribam uzvarēt ar 3-0, vai nezaudēt 0-3. Skatītājiem notiekošais patīk.”

     [+] [-]

, 2010-04-14 00:41, pirms 14 gadiem
esmu dzirdejis citu versiju par Menu,bet nu Novik Marim jau labak vnm viss zinams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: TV PACK

  -2 [+] [-]

, 2010-04-14 00:57, pirms 14 gadiem
Novik ,Tu kā žurka,,, ,ja gribi saņemt 5ls par uzrakstīto kārtējo murgu no portāla vadības ,pirms kārtējā raksta publicēšanas pārlasi pats un apdomā ,vai tiešām atradīsies kāds kas tam stūlbumam noticēs!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-14 01:06, pirms 14 gadiem
Te viss ir kiš miš ar rozīnēm... Viens saka to, otrs - otru, bet galvenais - kur tad ir patiesība?! Tas ir galvenais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-04-14 01:43, pirms 14 gadiem
iisteniibaa sviests kaut kaads un ko taas aarzemnieces padomaas par muusu basketbola saminieciibu i pat domaat negribas par to..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-04-14 10:52, pirms 14 gadiem
Nekāda sviesta īstenībā nav , jo Grieķijā, Turcijā nerunājot pat par Rus nerunājot utt notiek lietas trakākas, tā kā nevajag nodi..t savu valsti!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 11:23, pirms 14 gadiem
fake/ironija kada tad ir cita versija?