Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Ghetto Basket" izlase uzvar Eiropas tūres posmā 3x3 basketbolā

"Ghetto Basket" izlase uzvar Eiropas tūres posmā 3x3 basketbolā
Agnis Čavars uzbrukumā. Foto: ghetto.lv

"Ghetto Basket" izlase 3x3 basketbolā, kuras sastāvā bija Kārlis Pauls Lasmanis, Agnis Čavars, Artūrs Strēlnieks un Armands Ginters, ceturtdien Sanktpēterburgas tirdzniecības centrā "Piter Raduga" izcīnīja uzvaru Vienotās Eiropas līgas trešajā posmā

Finālā otro posmu pēc kārtas latvieši tikās ar Krievijas "Gagarin", šoreiz revanšējoties un uzvarot ar 19:16.
Ar "Riga Ghetto" nosaukumu šajā turnīrā startējošā Latvijas komanda bija iekļauta B apakšgrupā, kur tika izcīnītas trīs pārliecinošas uzvaras - ar 21:11 pār Čehijas "Humpolec Bernard", ar 22:16 pār Krievijas "COP Rosenergoatom", ar 21:17 pār Lietuvas "Apes & Humans".

Pusfinālā cīņā par Krievijas komandu "Inanomo" latviešiem izdevās atspēlēties pat no piecu punkta deficīta, izcīnot uzvaru ar 17:15. Otrajā pusfinālā bija nepieciešams papildlaiks, lai noteiktu, ka divu Krievijas kvartetu strīdā "Gagarin" ar 19:17 pārspēj "COP Rosenergoatom".

Rīt gaidāms ceturtais posms. Šīs sacensības klātienē apmeklē arī Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) vadība - sporta direktors Kosta Iljevs un basketbola Čempionu līgas izpilddirektors Patriks Komninoss.

Eiropas līgai ir "Quest" statuss. Tajā plānoti seši turnīri, kuru kopvērtējuma uzvarētāji saņems ceļazīmi uz FIBA 3x3 basketbola Pasaules tūres posmu, bet otrās un trešās vietas īpašnieki – vietu kādā no “Challenger” kategorijas turnīriem. Pēc trim posmiem līderei "Gagarin" ir 260 punktu, bet rīdzinieki vairs atpaliek tikai desmit punktus.

Nākamie turnīri notiks 4. aprīlī un 5. aprīlī. "Ghetto Basket" izlase piedalīsies visos posmos, pretendējot uz ceļazīmēm Pasaules tūres sacensībām.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/lv/jaunumi/la...


Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Luka Sofijaničs. Foto: Aleksander Lustix

Gulbene dārdēs: šovakar izšķirošā bronzas cīņa starp bukiem un RSU

"Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā ceturtdienas vakarā pulksten 20:00 sāksies izšķirošā cīņa par turnīra bronzas godalgām. Otro gadu pēc kārtas par bleķi savstarpēji cīnās "Gulbenes Buki" un "VEF Rīga" farmklubs "Rīgas Stradiņa Universitāte".
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā. Foto: Matas Baranauskas

Augstāk izsētās TTT basketbolistes Latvijas finālu sāks RSU laukumā

Ceturtdien, 18. aprīlī, sāksies Latvijas Sieviešu basketbola līgas 33. sezonas fināls sērijā līdz divām uzvarām. Rīgas Stradiņa Universitāte plkst. 20:00 "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā uzņems TTT basketbolistes. Tiešraidi skaties rakstā.