Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Deiviss pēc NBA titula izcīnīšanas: "Mana nākotne izšķirsies tuvākajos mēnešos"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Deiviss pēc NBA titula izcīnīšanas: "Mana nākotne izšķirsies tuvākajos mēnešos"
Entonijs Deiviss Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Losandželosas "Lakers" spēlētājs Entonijs Deiviss izteicies, ka šobrīd nezina, kur viņš spēlēs nākamsezon. Tomēr reti kurš šaubās par to, ka arī turpmāk talantīgais basketbolists pārstāvēs "Lakers" vienību.

Deivisa līgums nosaka, ka viņš var izvēlēties – nākamgad saņemt 28,8 miljonus dolāru, vai arī izmēģināt spēkus brīvo aģentu tirgū un nopelnīt vairāk. Maza iespēja, ka spēlētājs neizmantos šo iespēju.

"Man nav ne jausmas, kur es spēlēšu nākamsezon," Deiviss izteicās. "Es pavadīju lielisku gadu Losandželosā, esmu ļoti priecīgs. Nākamo mēnešu laikā mēs ar aģentu izlemsim, ko darīt tālāk." Deivisam ir tas pats aģents, kurš ir Lebronam Džeimsam – Ričs Pols. Tas ir papildus arguments, kāpēc Deiviss nepametīs "Lakers". Spēlējot Losandželosas komandā, viņš ir ne tikai ticis pie titula, bet arī pacēlis savu vērtību reklāmdevēju acīs.

"Mums ir Lebronu ir lieliskas attiecības," spēlētājs teica. "Kad ierados pilsētā, viņš bija pirmais, kas man uzrakstīja, apsveica mani un pasauca ciemos pie sevis uz mājām. Viens otru vēl vairāk esam iepazinuši "burbulī". Ja nebūtu šīs situācijas, tad mēs nebūtu viens otru tik labi iepazinuši, kā to izdarījām tagad."

"Esmu daudz no viņa iemācījies. Neesmu pārliecināts, vai viņš ir iemācījies kaut ko no manis – viņš ir tik daudz pieredzējis un tik daudz kam izgājis cauri. Būt viņam blakus, sekot līdzi tam, kā viņš uzvedas, rāda piemēru un bauda dzīvi – tas ir lieliski, tas padarījis mani par labāku cilvēku un basketbolistu," Deiviss slavēja četrkārtējo NBA čempionu Džeimsu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/anthony-da...

  +2 [+] [-]

, 2020-10-13 12:46, pirms 3 gadiem
Uz Mavs!

     [+] [-]

, 2020-10-13 13:15, pirms 3 gadiem
Ja nepaliks ar James,tad nākamā pietura sweet home Chicago!😎👍

     [+] [-]

, 2020-10-14 08:50, pirms 3 gadiem
Dzridēju ka NYK ir vairāk kā viena max kontrakta vieta : D

     [+] [-]

, 2020-10-14 13:29, pirms 3 gadiem
Uz LAC par prieku LAL!