Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Kuzminskam labas un sliktas atmiņas par sezonu Ventspilī

Kuzminskam labas un sliktas atmiņas par sezonu Ventspilī
Sauļus Kuzminsks un Mindaugs Kuzminsks
Foto: bkventspils.lv

Basketbola kluba "Ventspils" pagājušās sezonas modeļa lietuviešu spēka uzbrucējs Sauļus Kuzminsks atskatījies uz aizvadīto sezonu šīs komandas sastāvā, kā arī norādījis, ka pavadītais gads Latvijā atstājis dažādas izjūtas.

Pagājušās sezonas pirmajā daļā Sauļus Kuzminsks bija viens no "Ventspils" pamata spēlētājiem. Tad ventspilnieku galvenais treneris bija Aļģirds Brazis, kurš vēlāk tik atlaists. Kā izrādījās, tas ievērojami ietekmēja arī Kuzminsku, kurš tagad var atskatīties uz aizvadīto gadu: "Toreizējo trenera maiņu vērtēju kā negatīvu. Pievienojos viņiem tikai tāpēc, ka Brazis to vēlējās. Viens otru ļoti labi izpratām, tāpēc gan man, gan arī komandai veicās itin labi. Pirms viņa atlaišanas bijām pirmajās vietās visos turnīros, kuros piedalījāmies. Rezultāti runā paši par sevi, pēc tam viss aizgāja pretēja virzienā. Ar Brazi pie stūres viss bija labi. Vēlāk viss izmainījās, tika paņemts vēl viens spēka uzbrucējs Brendons Hanters, kuram jaunais treneris uzticējās vairāk kā man. Mana loma komandā samazinājās, tāpēc tikai saprotami, ka ar savu sniegumu sezonas otrajā pusē nevaru būt apmierināts."

Kuzminskam vienošanās ar ventspilniekiem bija uz vienu sezonu, tāpēc nākamsezon viņš neatgriezīsies Kurzemē. "Nosacījumi bija labi, par ko nevar sūdzēties. Vienošanās bija tikai uz vienu gadu, tāpēc nāksies meklēt jaunu klubu," tā 210 cm garais Kuzminsks, kurš atklājis, ka Ventspils ar algas izmaksu problēmu neesot bijis: "Bija cilvēki, kas runāja, ka atsevišķos klubos maksājumi kavējas, bet Ventspilī šajā ziņā viss bija kārtībā."

Drīzumā 29 gadus vecais cer noskaidrot, kur spēlēs nākamsezon. Varianti esot Itālijā, Turcijā un Polijā, kas tiekot izskatīti. "Nosaukumus nesaukšu, bet varu apgalvot, ka tie nav Barselona vai Telavivas "Maccabi"," jokojot atzīst Kuzminsks. "Cerams kādu dienu mans jaunākais brālis Mindaugs (pašreiz spēlē Kauņas "Žalgirī") spēlēs tur un man būs iespēja skatīties viņu tur."

Izmantotie resursi:
Kuzminskas: „Pasiūlymų turiu iš Italijos,...


, 2011-08-13 16:54, pirms 13 gadiem
pie Butauta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-13 18:02, pirms 13 gadiem
Brand87 rakstīja: VEFs meklē dārgu, ļoti augstas klases centru, iespējams ar NBA pieredzi, kurš būtu 2 klases augstāk par Parahauski, tātad, kurā vietā tu viņam redzi vietu VEF sastāvā?
Jā jā beidz sapņot vefs nepaņems tādu kurš ir 2 reiz labāks par Parahauski, tad jau viņi domā paņemt kaut kādu Baby Šak vai Hovardu????!!!! Beidz tak sapņot, to ko saka jaunups skaisti jau skan bet reāli jau tas nav.
, 2011-08-13 18:13, pirms 13 gadiem
es ari verteju braza atlaisanu negativi!
, 2011-08-13 18:17, pirms 13 gadiem
Brand87 rakstīja: VEFs meklē dārgu, ļoti augstas klases centru, iespējams ar NBA pieredzi, kurš būtu 2 klases augstāk par Parahauski, tātad, kurā vietā tu viņam redzi vietu VEF sastāvā?
Sakurijies esi?kadu vel augstas klases centru!VEF labakaja gadijuma tiks pie videjas klases centra,bez Nba pieredzes,un par letam naudam.
, 2011-08-13 19:34, pirms 13 gadiem
"Pirms viņa atlaišanas bijām pirmajās vietās visos turnīros, kuros piedalījāmies."

mhm it seviskji BBL
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
4

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.