Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Jānis Blūms sajūsmā par dalību VTB zvaigžņu spēlē

"VEF Rīga" kapteinis Jānis Blūms intervijā pēc dalības VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē pauž gandarījumu par Sočos notikušo pasākumu un tā augsto organizētības līmeni.

11.februārī "VEF Rīga" kapteinis Jānis Blūms bija viens no tiem spēlētājiem, kurš startēja pirmajā VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē Krievijas pilsētā Sočos. Blūms sacentās Pasaules izlases sastāvā, ar iemestajiem 18 punktiem kļūdams par dalītu rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat Jānis piedalījās trīspunktu metienu konkursā, kur iekļuva finālā. Tur viņš sasniedza ļoti labu rezultātu (19 punkti fināla kārtā), taču līdz uzvarai mazliet pietrūka. Otrs Latvijas pārstāvis Zvaigžņu spēlē bija savulaik "VEF Rīga" komandā spēlējušais Jānis Timma, kurš triumfēja "slam-dunk" sacensībās.

Pirmdienas rītā Jānis Blūms jau aizvadīja treniņu ar VEF komandu, pēc kura pastāstīja par piedzīvoto VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē. "Esmu lielā sajūsmā! VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēle Sočos bija ļoti labs pasākums. Tur bija augsts organizatoriskais līmenis, jo par visu bija padomāts. Arī skatītāju interese bija liela - vairāk nekā 11 tūkstoši atbalstītāju tribīnēs. Patiešām sajutāmies kā īstas zvaigznes šajā pasākumā. Esmu ļoti apmierināts!"

"Katrā vietā Zvaigžņu spēles ir citādākas. Šajā pasākumā bija piedomāts par izklaides elementiem, jo krieviem patīk taisīt šovu. Bija piesaistīti vairāki atpazīstami mūziķi, kuri vadīja un papildināja pasākuma programmu. Tāpat Zvaigžņu spēli ar savu klātbūtni pagodināja Krievijas basketbola vadība un dažādas basketbola leģendas. Tajā pašā laikā nebija nekādu īpašo izlēcienu, bija tāda kopības sajūta un visi bija vienoti. Mierīgi bija iespēja parunāties ar klātesošajiem māksliniekiem, Krievijas ministriem, citām slavenībām, tā kā viss bija ļoti pozitīvi," norādīja Blūms.

"Pašam Sočos gāja ļoti labi. Dodu deviņas balles. Desmitnieku dotu, ja būtu izdevies vēl uzvarēt trīspunktu metienu sacensībās. Varu tikai atkārtoti akcentēt, ka tas bija labs pasākums. Atrasties vienā komandā ar tādām Eirolīgas zvaigznēm kā Kīts Lengfords un Nando De Kolo, kā arī spēlēt trenera Ituda vadībā – tāda iespēja nerodas katru dienu. Bija liels prieks piedalīties VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē," sacīja VEF kapteinis Jānis Blūms.

Jānis Blūms sajūsmā par dalību Vienotās līgas...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja