Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Zane Eglīte atklāj kampaņu "Esi aktīvs!"

Zane Eglīte atklāj kampaņu "Esi aktīvs!"
Zane Eglīte
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Zane Eglīte, otrdien, 13. janvārī, plkst. 11:30 devās uz Rīgas 47. vidusskolu, lai savai bijušajai skolai dāvinātu kampaņas "Esi aktīvs" darba burtnīcas.

Kampaņu “Esi aktīvs” organizē Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta pārvalde sadarbībā ar nodibinājumu “Eiropas čempionāts basketbola sievietēm 2009”. Projekta mērķis ir popularizēt Eiropas čempionātu basketbolā sievietēm, kas notiks Latvijā no 7. līdz 20. jūnijam, kā arī sportu un skolu jaunatni piesaistīt veselīgam dzīves veidam ar interesantiem sportiska rakstura uzdevumiem.

Projekta realizēšanai ir izstrādāta darba burtnīca „Esi aktīvs”. Darba burtnīcā ir 12 sportiska rakstura uzdevumi, kuri pievērsīs sportiskām aktivitātēm ne tikai izglītojamos, bet arī viņu vecākus, jo uzdevumu veikšanā būs jāiesaistās arī citiem ģimenes locekļiem. Pēc katra uzdevuma veikšanas darba burtnīcā jāveic ieraksts par izpildīšanu. Katrs projekta dalībnieks, kurš līdz 2009.gada 1.aprīlim būs izpildījis 8 un vairāk uzdevumus saņems balvu no Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm 2009.

Lai dalībnieki tiktu pie nopelnītajām balvām līdz 2009. gada 10. aprīlim katras skolas projekta koordinatoram Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamentam jāpaziņo to izglītojamo skaits, kas veikuši vairāk par 8 uzdevumiem un aizpildīts protokols jānosūta uz faksu 67047929. Protokolā nav nepieciešams norādīt sasniegto rezultātu, pietiek ar ierakstu par uzdevuma veikšanu. Uzsākot projektu „Esi aktīvs” katras skolas projekta koordinators saņems organizatoru sarūpētu T-kreklu.

Informāciju sagatavoja:
LBS Sabiedrisko attiecību nodaļa


, 2009-01-13 12:53, pirms 15 gadiem
INTRESANTS VEIDS JAUNATNES PIESAISTISANAJ
, 2009-01-13 13:02, pirms 15 gadiem
priekšnieks,tev tads interesants niks... Bez apvaonojumiem, bet sakuma deretu pareizi iemacities latviski rakstit!
, 2009-01-13 20:04, pirms 15 gadiem
Kā ir iespējam iegūt šādu burtnīcu?
, 2009-01-13 20:11, pirms 15 gadiem
Malacis Zaņuks
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas par izgāšanos pirmajā spēlē, saberot 29 punktus

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi".
Pīdžejs Paipss. Foto: Mārtiņš Goldbergs
9

"VEF Rīga" ceturtdaļā ielaiž tikai četrus punktus un pusfinālu sāk ar uzvaru

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīra pusfināla stadija sākusies ar drošu "VEF Rīga" uzvaru ar 77:56 pār liepājniekiem. Vefiņš jau spēles sākumā pārņēma kontroli pār rezultātu, bet īstais lūzums nāca trešajā ceturksnī, kad liepājnieki guva nieka četrus punktus.
Liepājas basketbolistes 2024. gada 3. aprīlī. Foto: Ģirts Gertsons

Liepāja turpina tradīciju un devīto gadu pēc kārtas nopelna medaļu

Ceturtdien, 25. aprīlī, Daugavpils kultūras un sporta pilī finišēja Latvijas Sieviešu basketbola līgas trīsdesmit trešā sezona. Liepāja izbraukumā uzvarēja Daugavpils Universitāti ar 76:67, bronzas sērijā līdz divām uzvarām svinot panākumu ar 2-0. Komandas apbalvoja LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss.