Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Aigars Šķēle turpinās spēlēt Valmierā

Emils Ozerinskis

Aigars Šķēle turpinās spēlēt Valmierā
Aigars Šķēle pērnajā sezonā valmieriešu sastāvā aizvadīja 19 spēles
Foto: Edgars Vaivads

“Basketbola klubs Valmiera” uzsāk sastāva komplektēšanu 2015./2016. gada sezonai, parakstot līgumu ar 22 gadus veco Latvijas izlases kandidātu Aigaru Šķēli, kurš Valmierā spēlēja jau pērnajā sezonā.

192 cm garais latviešu aizsargs Aigars Šķēle BK "Valmiera” sastāvam pievienojās pagājušās sezonas janvārī. Vidzemes komandas sastāvā basketbolists LBL un BBL turnīros kopā aizvadīja 19 spēles, gūstot vidēji 9.1 punktu, izcīnot 3,4 atlēkušās bumbas, izdarot 1,4 rezultatīvas piespēles un pārtverot 0,9 pretinieku piespēles. Veiksmīgākās spēles “BK Valmiera” sastāvā Šķēle aizvadīja sezonas izskaņā, kad ieņēma vietu komandas starta pieciniekā un kļuva par vienu no valmieriešu uzbrukuma līderiem.

Par BK "Valmiera” galveno treneri šajā starpsezonā kļuvis Latvijas sieviešu valstsvienības galvenais treneris un vīriešu izlases galvenā trenera asistents Ainars Zvirgzdiņš, kura vadībā Aigars Šķēle aizvadījis savu labāko sezonu profesionālajā karjerā. 2013./2014. gada sezonā Šķēle bija viens no produktīvākajiem spēlētājiem LBL turnīrā, palīdzot “Jurmala/Fēnikss” vienībai aizkļūt līdz Latvijas čempionāta pusfinālam. Iepriekš basketbolists spēlējis “Fuenlabrada” jauniešu sistēmā Spānijā un “Barons kvartāls” vienībā LBL čempionātā.

Pērnajā vasarā, pēc sekmīgās sezonas trenera Zvirgzdiņa vadītajā Jūrmalas komandā, Šķēle debitēja Latvijas izlasē Eiropas čempionāta kvalifikācijā. Izlases sastāvā A.Šķēle vidēji 9 spēlētās minūtēs atzīmējās ar 3,3 punktiem, 1,7 rezultatīvām piespēlēm un 1,7 izcīnītām bumbām zem groza. Arī šajā vasarā aizsargs ir iekļauts izlases kandidātu sarakstā un cīnīsies par iekļūšanu izlases sastāvā dalībai Eiropas čempionātā, kas grupu turnīra spēles uzņems Rīgā.

BK "Valmiera” ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš: „Latvijas vīriešu valstsvienības kandidāts Aigars Šķēle ir augsta līmeņa spēlētājs, kurš noteikti vēl var progresēt un augt. Prieks, ka Aigars no daudzajiem piedāvājumiem, ko viņš saņēma starpsezonā, izvēlējās tieši mūsu kluba piedāvājumu un esmu pārliecināts, ka kopīgi mēs sasniegsim izvirzītos mērķus. Organizācija Aigaram ir zināma, savukārt ar jauno galveno treneri viņš sadarbojās divas sezonas atpakaļ – tā kā ir visi priekšnosacījumi, lai viss izdotos. Veiksmi!”

BK "Valmiera” aizsargs Aigars Šķēle: „Ir liels prieks turpināt sadarbību ar „Basketbola klubu Valmiera”. Aizvadītā sezona gan man, gan Valmieras klubam nebija no tām veiksmīgākajām, tāpēc šosezon būs papildus motivācija pierādīt, ka mēs kopā varam sasniegt daudz. Zinot, kādi ir apstākļi, kluba vadība un fani, plus vēl komandu vadīs treneris Zvirgzdiņš – tur divas reizes nebija jādomā. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu!”

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

 +11 [+] [-]

, 2015-06-12 10:13, pirms 9 gadiem
Pareizi ir,nav ko tajā VEF komandā marinēt beņķi. Valmierā sākumsastāvā un svarīgas minūtes laukumā.

     [+] [-]

, 2015-06-12 10:48, pirms 9 gadiem
Iepriekšējā sezona Aigaram sanāca ļoti samocīta. Lai šī izdodas atkal lieliska un, galvenais, lai izdodas bez traumām iztikt!

  +2 [+] [-]

, 2015-06-12 10:54, pirms 9 gadiem
Pie Zvirgzdiņa un Valmieras ambīcijām man liekas, ka viņi ies ne tikai uz medaļām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-12 11:05, pirms 9 gadiem
Labs pirmais papildinājums starpsezonā! Lai viss izdodas Valmierai un Aigaram personīgi!

     [+] [-]

, 2015-06-12 11:07, pirms 9 gadiem
Spēcīgs vecis!!! Nez, kāds cēsinieks arī Valmierā paliek uz nākamo sezonu?

  -1 [+] [-]

, 2015-06-12 11:30, pirms 9 gadiem
Sākums labs

     [+] [-]

, 2015-06-12 12:39, pirms 9 gadiem
Iesākums labs , kāds turpinājums ?
No Cēsiniekiem , gribētos , lai Dāvis Rozītis paliktu , bet šaubos.
Lai veicas bijušajiem BK Valmiera un nākošajiem špīleriem

  -1 [+] [-]

, 2015-06-12 15:21, pirms 9 gadiem
Šķele jau labs SG, jācer, ka arī nakamie spēlētāji būs līdzīga līmeņa. Zvirgzdiņš acīm redzot sastāvā grib redzēt večus, ar kuriem viņš pats savulaik ir strādājis un zin, ko no tiem izspiest..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-12 16:46, pirms 9 gadiem
Laipni gaidiits atpakalj Valmieraa, Aigar! Lai shosezon speeka sasniegt ar komandu daudz vairaak!!!!!