Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Piesakies Salacgrīvas "King of the basketball" turnīram!

20.maijā Salacgrīvā, Zvejnieku parka stadionā, norisināsies ielu basketbola turnīrs "ALKO 1000 Salacgrīvas King of the basketball". Ielu basketbola turnīrs nav tradicionālais 3 pret 3 pasākums. Šajā turnīrā dalībnieki spēlēs individuāli jeb 1 pret 1. Vēl jo īpašāku turnīru padara fakts, ka galvenā balva uzvarētājam ir 1000 eiro no galvenā atbalstītāja Alko 1000.

Turnīra maksimālais dalībnieku skaits ir 96, tāpēc pieteikties vajadzētu laicīgi. Pieteikties var sacensību mājas lapā, aizpildot anketu. Reģistrācija jau norit pilnā sparā un mājas lapā varam apskatīties sacensību dalībniekus.

Sacensību izspēles sistēma:
Dalībnieki tiks sadalīti pa apakšgrupām pa trim dalībniekiem katrā. Izspēlējot grupu spēles, visi dalībnieki iekļūst izslēgšanas spēlēs, bet pirmās vietas automātiski izlaiž pirmo izslēgšanas kārtu. Otro un trešo vietu ieguvēji grupā spēlēs pirmo izslēgšanas kārtu. Spēļu garums tiks norunāts sacensību dienā pēc vienošanās ar sacensību dalībniekiem. Sacensību dienā dalībniekiem jāierodas līdz plkst. 09.45 sacensību vietā un jāpiereģistrējas (saņem spēles kreklu).

Sacensību dienā būs arī vairāki konkursi, kuros varēs piedalīties gan spēlētāji, gan skatītāji - piemēram, trīspunktu metienu konkurss, danku konkurss, veiklības konkurss, augstākais lēciens. Uz sacensībām droši var ierasties kopā ar ģimeni, jo būs iespēja izvizināties gan ar zirgiem, gan ar suņu pajūgu.

Sīkāk par sacensībām un aktivitātēm sacensību dienā varat iepazīties sacensību mājas lapā. Tiekamies Salacgrīvā!


, 2017-05-12 10:13, pirms 7 gadiem
pats pirmais dalībnieks, kas ir pieteicis ir Aināra Bagatska dēls.
, 2017-05-12 10:14, pirms 7 gadiem
Alko kings
, 2017-05-12 10:50, pirms 7 gadiem
Tik tālu nu esam,ka šņabja veikalu tikls uzsauc sportiskās aktivitātes un arī reklamē savu produkciju,pēc kuras turpat Ainažos dzenas estiņi un somi.
Laipni lūdzam tuvējo Ainažu šņabja veikalā-gan pirms,gan pēc,gan sacensību laikā !
Dzeram un metam-tagad vai nekad !
, 2017-05-12 11:27, pirms 7 gadiem
Pasākuma galvenais tiesnesis būs Raitis Veinbergs a.k.a Cemmis
, 2017-05-12 11:27, pirms 7 gadiem
Vai tiešām mūsdienās esam tik aprobežoties un stulbi? Nesaprotam ko nozīmē atbalstītājs pasākuma? Viņš iedot naudu un pretī vinju logo tiek ielikts pasākuma afishaa kur kāds sakars ar dzeršanu utt? Tā ir tava izvēle braukt un pirkt to alkoholu neviens mute nelej, šeit organizators izmanto iespēju ka var dabūt naudu priekš pasākuma un viss! Izlasi par pasākumu kas tur notiek un tad vaidi! Tāpat ar ātrajiem kredītiem vinji atbalsta olimpisko vienību un ir galvenie sponsori lielajos sporta notikumos tas nozīmē ka man būtu jāņem ātrais kredīts? Taa ir pashu cilvēku izvēle! ir tikai apsveicami ka vinji to naudu atsviez atpakaļ nevis visu patur sev!
, 2017-05-12 13:25, pirms 7 gadiem
aldisr87 rakstīja: Vai tiešām mūsdienās esam tik aprobežoties un stulbi? Nesaprotam ko nozīmē atbalstītājs pasākuma? Viņš iedot naudu un pretī vinju logo tiek ielikts pasākuma afishaa kur kāds sakars ar dzeršanu utt? Tā ir tava izvēle braukt un pirkt to alkoholu neviens mute nelej, šeit organizators izmanto iespēju ka var dabūt naudu priekš pasākuma un viss! Izlasi par pasākumu kas tur notiek un tad vaidi! Tāpat ar ātrajiem kredītiem vinji atbalsta olimpisko vienību un ir galvenie sponsori lielajos sporta notikumos tas nozīmē ka man būtu jāņem ātrais kredīts? Taa ir pashu cilvēku izvēle! ir tikai apsveicami ka vinji to naudu atsviez atpakaļ nevis visu patur sev!
Nav jāņem protams.
Tomēr zināmām morāles normām būtu jābūt. Izskatās dīvaini, kad sportisku (principā uz jauniešiem tendētu) pasākumu sponsorē alko veikals. Tas pats par ātrajiem maitēdājiem, oi atvainojiet, ātrajiem kredītiem.
, 2017-05-12 13:43, pirms 7 gadiem
Bet visur tā ir lai cik interesanti tas būtu. Tieši šādi uzņēmumi visvairāk atbalsta sporta pasākumus un sniedz naudu! Ja būtu variēšanas iespējas tad ir savaadaag bet nav un tāpēc izmanto to kas ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Sandis Bēts. Foto: Aleksander Lustix

"Gulbenes Buki" vēlreiz pasniedz savai pilsētai bronzas godalgas

"Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā pie bronzas godalgām ceturtdienas vakarā tika "Gulbenes Buku" basketbolisti, kuri trešajā sērijas spēlē ar 84:75 pārspēja "Rīgas Stradiņa Universitāti".
Grieta Taranda 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs

RSU pirmajā finālspēlē 30 minūtes cienījami noturas pret TTT

TTT basketbolistes ceturtdien, 18. aprīlī, viesos uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 73:46, Latvijas finālsērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Ieva Pulvere uzvarētāju labā guva 20 punktus. Nākamā spēle 20. aprīlī Daugavas sporta namā.