Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kristena Mena: "Uzticos trenerim Zvirgzdiņam"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kristena Mena: "Uzticos trenerim Zvirgzdiņam"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Neskatoties uz visiem paziņojumiem internetā – vai tie ir patiesi, vai nav – uzticos galvenajam trenerim. Krišjāņa (Kļaviņa) lēmums viņu atlaist finālsērijas vidū, tas ir smieklīgi. Atsakos būt daļa no tā," pēc LSBL finālu trešās spēles par aiziešanu no SK "Cēsis" basketbola komandas paziņoja 2009. gada Latvijas čempione, amerikāņu uzbrucēja Kristena Mena (Kristen Mann).

Par svētdienas spēli

Apsveikumi TTT, viņas šodien spēlēja labi. Pēc uzvaras iepriekšējā spēlē kļuvām diezgan pasīvas un nebijām tik agresīvas. Amerikānietes pretinieču komandā spēlēja ļoti labi, Aija (Brumermane) uzņēmās iniciatīvu. Veicām dažas izmaiņas, lai pielāgotos. Trešā ceturtdaļa bija izšķiroša, TTT vairākas reizes nospēlēja ļoti labi. Šīs ir „play-off” spēles, viss var notikt.

Par treneri Zvirgzdiņu

Jā, man pietrūks galvenais treneris, (Cēsu komandā) vairāk nespēlēšu. Nepiekrītu Krišjāņa lēmumam. Ļoti cienu treneri (Zvirgzdiņu). Neskatoties uz visiem paziņojumiem internetā – vai tie ir patiesi, vai nav – uzticos viņam. Krišjāņa lēmums viņu atlaist finālsērijas vidū, tas ir smieklīgi. Atsakos būt daļa no tā. Atvainojos, ka runāju tik emocionāli, diena nesusi sarūgtinājumu. Esmu pateicīga Cēsu pilsētai par iespēju spēlēt Latvijā.

Par Latvijas basketbolu

Pagājušajā gadā šeit lieliski pavadīju laiku. Bija interesanti spēlēt pret TTT. Abu komandu vidū valda varena sacensība. Cienu abas vienības. Žēl, ka Latvijas līga nav tik laba, kādai tai vajadzētu būt. Cerams, nākotnē tā spēs progresēt. Basketbols te ir lielisks, visā valstī ir daudz līdzjutēju, lieliskas spēlētājas un lieliski treneri. Laiks Latvijā man nācis par labu. Domāju, tagad laikā paspēšu uz WNBA treniņnometni. Mēģināšu izveseļoties un vasarā spēlēt.

Tan White, "TTT Rīga" uzbrūkošā aizsardze
Domāju, laukumā devāmies kā kolektīvs, spēlējām agresīvi. Pirmajā ceturtdaļā sākām lēni, taču jau no otrās ceturtdaļas sākuma laukumā iznācām agresīvas, realizējām daudzus metienus groza apakšā. Visa komanda nospēlēja aizsardzībā un aizsardzībā.

Sezonā palikusi viena spēle. Esmu pārliecināta, ka tā būs grūta, jo jāspēlē Cēsīs. Ceru, ka dosimies laukumā kā komanda un spēlēsim, kā to darījām šodien. Cerams, izcīnīsim uzvaru.

Slēpts komentārs: Rozmarija Grūbere

     [+] [-]

, 2010-04-12 00:57, pirms 14 gadiem
"Sezonā palikusi viena spēle"

del si vien vajadzetu apdedzinaties

  -3 [+] [-]

, 2010-04-12 01:03, pirms 14 gadiem
Māri Novik, Tu daudz zini tādas līgas un komandas, kur spēlētājas presē komentē kluba prezidenta lēmumus, lai kādi tie arī nebūtu!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-12 01:12, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Māri Novik, Tu daudz zini tādas līgas un komandas, kur spēlētājas presē komentē kluba prezidenta lēmumus, lai kādi tie arī nebūtu!
ka tu doma ja pienemsim White butu kko teikusi sadu par ttt amatpersonam seit tu to lasitu kur zem viesraksta rakstits Maris Noviks?

  +2 [+] [-]

, 2010-04-12 01:15, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Māri Novik, Tu daudz zini tādas līgas un komandas, kur spēlētājas presē komentē kluba prezidenta lēmumus, lai kādi tie arī nebūtu!
kaa rakstits raksta-vinja vairs nespeles Cesis so sanak ka nav vairs Cesu spelmane..bet tavu doma graudu sapratu un piekritu ka ja butu kas tads TTT tur nekas nebut teikts....Noviks ir vnk hipokraats TTT klubam...diemzel

  +5 [+] [-]

, 2010-04-12 01:22, pirms 14 gadiem
Runa jau ir par profesionālu attieksmi pret darbu, ko šajā gadījumā visas dāmas ir atstājušas otrajā plānā! Tas vairāk izklausās pēc bērnudārza- es ar tevi nespēlēšos. Acīmredzot, KK ir bijis pārāk naivs un tuvredzīgs pret šādiem gadījumiem, jo kārtīgs līgums paredzētu arī atbilstošas finansiālās sankcijas.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-12 01:28, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Runa jau ir par profesionālu attieksmi pret darbu, ko šajā gadījumā visas dāmas ir atstājušas otrajā plānā! Tas vairāk izklausās pēc bērnudārza- es ar tevi nespēlēšos. Acīmredzot, KK ir bijis pārāk naivs un tuvredzīgs pret šādiem gadījumiem, jo kārtīgs līgums paredzētu arī atbilstošas finansiālās sankcijas.
tev liekas ka tam amerkanietem nauda nez kaa trukst?un ja alga kavejas un ligumaa ir rakstits punkts ka alga vienmer bus konkretaa datumaa tad ari speletajas var darit kaa grib.bet taisniba ir ka ligums jataisa talejoss un istaniba-kas zin kas tur tajos ligumos rakstits utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-12 08:57, pirms 14 gadiem
Tu Novik sāc rakstīt vismaz 10%taisnības!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-12 09:14, pirms 14 gadiem
Citēju Balto: "Sezonā palikusi viena spēle. Esmu pārliecināta, ka tā būs grūta, jo jāspēlē Cēsīs. Ceru, ka dosimies laukumā kā komanda un spēlēsim, kā to darījām šodien. Cerams, izcīnīsim uzvaru."

Ja sezonā palikusi tikai viena spēle un viņa cer to uzvarēt, bet tomēr (nu tikai teorētiski) to sanāk zaudēt, tad kas notiks pēc tās vienīgās spēles sezonā? Vai šo citātu nevajadzētu ievetot kādā sportistu izteicienu tabulā, kur šādas pērles tiek apkopotas?

     [+] [-]

, 2010-04-12 10:29, pirms 14 gadiem
rainmaker rakstīja: kaa rakstits raksta-vinja vairs nespeles Cesis so sanak ka nav vairs Cesu spelmane..bet tavu doma graudu sapratu un piekritu ka ja butu kas tads TTT tur nekas nebut teikts....Noviks ir vnk hipokraats TTT klubam...diemzel
Hipokrāts? Varbūt tomēr nevajag bez jēgas mēģināt lietot svešvārdus (sevišķi, ja ir piemēroti latviešu valodas vārdi, ar ko var izteikt domu pietiekami skaidri)? Tam teikumam nav jēgas, ja lietots viena no medicīnas pamatlicējiem vārds.

     [+] [-]

, 2010-04-12 13:27, pirms 14 gadiem
Sakiet ko gribat, bet Noviks ir konfekšu onkulis...

  -2 [+] [-]

, 2010-04-12 13:45, pirms 14 gadiem
Spēlētājai ir jāspēlē, nevis jāizrāda savas simpātijas pret vienu vai otru un jāskraida pakaļ, galu galā, par ko tad viņai maksā algu?! Atlaida treneri, būs cits. Izpildi līguma nosacījumus, kaza.

     [+] [-]

, 2010-04-12 13:56, pirms 14 gadiem
Kā raksta Jelgavas vēstnesis, tad Varis Krūmiņš saņēmis uzaizcinājumu no SK Cēsis vadības un šis dosies palīdzēt sagatavoties izšķirošajai spēlei pret TTT Rīga.

     [+] [-]

, 2010-04-12 20:51, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Runa jau ir par profesionālu attieksmi pret darbu, ko šajā gadījumā visas dāmas ir atstājušas otrajā plānā! Tas vairāk izklausās pēc bērnudārza- es ar tevi nespēlēšos. Acīmredzot, KK ir bijis pārāk naivs un tuvredzīgs pret šādiem gadījumiem, jo kārtīgs līgums paredzētu arī atbilstošas finansiālās sankcijas.
gan jau ka līgumā ir paredzētas sankcijas un ja KK paziņojums par Zvirgzdiņa kkādu tikšanos ar TTT vadību būtu patiess tad arī KK izmantotu šo līgumā paredzēto p-ktu (nav viņš ne naivs ne tuvredzīgs) - bet pag. viņš to nedara(vēl nav vakars), un diez vai darīs - tas uzvedina uz domām ka viņš(KK) pats nav ''tīrs'' - respektīvi Zvirgzdiņa ''spiegošana'' ir KK blefs...