Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: krikshels

Kristapam Porziņģim izveidota starptautiska un moderna mājaslapa

Latvieši ir radījuši starptautisku Kristapa Porziņģa mājaslapu.

Katru reizi, kad Kristapam ir spēle, internets burtiski uzsprāgst ar jautājumiem – kur tiešraidē skatīties spēli, cik punktus vidēji guvis Porziņģis, kur lasīt aprakstus pirms un pēc spēles, kā arī kur var noskatīties tieši Porziņģa iepriekšējās spēles labākos momentus.
Tad nu lūk - beidzot ir izveidota specializēta mājaslapa kur visas iepriekš minētās lietas ir apkopotas vienuviet. Moderni, saprotami un galvenais priekš visiem, jo basketbols vieno un Kristapa Porziņģa fanu bāze ir visa pasaule. Tieši tāpēc lapas autori mājaslapu ir radījuši angļu valodā, lai saprotams būtu arī cilvēkiem, kas seko līdzi mūsu latvieša fenomena gaitām arī ārpus Latvijas robežām.

“Prieks, ka tik maza tauta spēj darīt lielas lietas, un vēlamies nodot Kristapa Porziņģa vēstījumu pasaulei, arī tiem cilvēkiem, kas līdz šim par basketbolu zināja pavisam nedaudz. Lapas mērķis ir popularizēt basketbolu kā sporta veidu un aicināt visus jauniešu trenēties, jo Kristaps ir lielisks piemērs, ka pat no tādas mazas valsts kā Latvija, ir iespējams sasniegt visaugstākās virsotnes. Ar šīs mājaslapas palīdzību centīsimies nodot jaunāko informāciju kā Kristapam veicas Ņujorkā un labprāt uzklausīsim jebkuru ieteikumu, kā uzlabot lapu un priecāsimies par jebkāda veida sadarbību. Tikai kopā mēs esam stipra tauta. Lai izdevies visiem 2017. Gads” – tā par mājaslapu izsakās autori Kristiāns un Raimonds.

Pasaules praksē profesionālu sportistu atbalsta lapas ir ierasta lieta, jo tas ir visērtākais veids kā sekot līdzi savam iemīļotajam sportistam, neapgrūtinot sevi ar lieku informāciju, ko piedāvā vadošie sporta portāli. Nākotnē cerams, ka latviešu sportisti uz pasaules mēroga skatuves nebūs retums, līdz ar to sagaidām arī jaunas vietnes, kas sekos līdzi citu Latvijas sportistu gaitām.

Kristaps Porzingis fan page


, 2017-01-12 22:18, pirms 7 gadiem
Atšujies ar savu sūda spamu.

Tev autors kam nospēri fona zīmējumu vispār ir devis atļauju viņa stafu izmantot? Vai gribi arī autortiesību problēmas?

https://www.behance.net/gallery/340...

Visi kas grib to pašu strīmu iet uz reddit.com nevis kaut kādu jefiņu, kas cita ieguldīto darbu vienkārši pārposto savā saitā.

Tur katru spēli būs HD.
, 2017-01-12 22:21, pirms 7 gadiem
The Latvian Locomotive rakstīja: Atšujies ar savu sūda spamu.

Tev autors kam nospēri fona zīmējumu vispār ir devis atļauju viņa stafu izmantot? Vai gribi arī autortiesību problēmas?

https://www.behance.net/gallery/340...

Visi kas grib to pašu strīmu iet uz nbastreams nevis kaut kādu jefiņu, kas cita ieguldīto darbu vienkārši pārposto savā saitā.

Tur katru spēli būs HD.
Labāk jau ir sēdēt sportacentrā un apriet kādu. Lai izdevies vakars
, 2017-01-12 22:22, pirms 7 gadiem
Tu nozagi cita zīmējumu, cita strīmus.

Viss ko pats izdarīji ir uztaisīji neglītāko mājaslapu, kurai vieta ir 20. gadsimtā.

Kauns.
, 2017-01-13 02:47, pirms 7 gadiem
The Latvian Locomotive rakstīja: Tu nozagi cita zīmējumu, cita strīmus.

Viss ko pats izdarīji ir uztaisīji neglītāko mājaslapu, kurai vieta ir 20. gadsimtā.

Kauns.
Puišeli. Pirmkārt tu pats sevi padari par ne īpaši gudru ja apvaino zagšanā, bet nezini tas ir saskaņots vai nē. Otrkārt tas nav tas autora zīmējums ko pieminēji iepriekš. Lai tev izdevusies dzīve
, 2017-01-13 08:41, pirms 7 gadiem
krikshels rakstīja: Puišeli. Pirmkārt tu pats sevi padari par ne īpaši gudru ja apvaino zagšanā, bet nezini tas ir saskaņots vai nē. Otrkārt tas nav tas autora zīmējums ko pieminēji iepriekš. Lai tev izdevusies dzīve
Atvaino, bet daļēja taisnība viņam ir. Paņemts principā gatavs template no wix.com, ielikti daži KP attēli, viss lapas saturs ir copy paste no NBA.com, neredzu vispār nekādu ieguldījumu no Tavas puses.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
60

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Anna Liepiņa 2024. gada 11. aprīlī. Foto: Margarita Vigule

Bronzas intriga turpinās Daugavpilī: vai Liepāja mājās brauks ar kausu?

Ceturtdien, 25. aprīlī, turpināsies Latvijas Sieviešu basketbola līgas izslēgšanas spēles. Daugavpils Universitāte plkst. 18:00 uzņems Liepāju, kura bronzas sērijā līdz divām uzvarām atrodas vadībā ar 1-0. Tiešraidi skaties rakstā.
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
1

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.