Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lasmanim veikta operācija, lai pagūtu sagatavoties olimpiskajai kvalifikācijai

Ints Megnis
Ints Megnis

Lasmanim veikta operācija, lai pagūtu sagatavoties olimpiskajai kvalifikācijai
Kārlis Lasmanis. Foto: FIBA

Individuālā pasaules ranga 3x3 basketbolā otrajam numuram Kārlim Paulam Lasmanim šajā otrdienā veikta potītes operācija, lai viņš pagūtu sagatavoties 2020. gada martā Indijā gaidāmajam olimpiskajam kvalifikācijas turnīram.

Šajā sestdienā komanda "Riga Ghetto" Ķīnā sāks kārtējo Pasaules tūres turnīru, bet tajā komandas sastāvā kopā ar Edgaru Krūmiņu, Nauri Miezi un Agni Čavaru būs Artūrs Strēlnieks. Kā vēsta Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA), Lasmanim veikta operācija un gaidāms trīs mēnešus ilgs atlabšanas periods, līdz ar to viņš nepiedalīsies ne tikai šīs nedēļas turnīrā, bet arī 2. un 3. novembrī Japānā gaidāmajā Pasaules tūres finālposmā.

25 gadus vecais Lasmanis šogad septembrī īslaicīgi kļuva par pasaules individuālā ranga līderi, bet pašlaik viņš atrodas uzreiz aiz serbu zvaigznes Dušana Buluta.

"Man tika veikta potītes tīrīšana un saišu nostiprināšana," izteicies Lasmanis, kurš šogad tika nosaukts par Dohas un Prāgas "Masters" turnīru vērtīgāko spēlētāju. "Tas prasīs kādu laiku, tomēr viss ir kārtībā, jo būšu labākajā formā uz olimpisko kvalifikācijas turnīru."

Latvijas vīru izlase olimpiskajām atlases sacensībām kvalificējās jūnijā, kad ar Lasmani priekšgalā izlase izcīnīja otro vietu Pasaules kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
3x3 star Lasmanis shut down for season, already...