Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Beāte Neimane

Video: Liepājas basketbolisti "LOC kausa" izcīņā piektie

Šorīt Liepājā spēli par 5.vietu aizvadīja mājinieki "Liepāja/Triobet" un "Nizhny Novgorod". Spēli liepājnieki iesāka pavirši un atradās iedzinējot pat ar 2:14. Taču pateicoties kopīgiem spēkiem komanda sāka pietuvoties sāncenšiem un vēlāk jau izvirzījās vadībā, noslēgumā izcīnot uzvaru ar 93:86. Rezultatīvākas uzvarētāju rindās Artjoms Butjankovs,kuram 22 punkti un 10 atlēkušās bumbas.
Piedāvājam spēles labāko momentu apskatu.

TTT basketbolistes 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs
1

Pulvere noķer Baško, Gulbim pokers: TTT divdesmit trešais Latvijas tituls

TTT basketbolistes sestdien, 20. aprīlī, Daugavas sporta namā uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 87:37. Rīdzinieces finālsērijā līdz divām uzvarām bija pārākas ar 2-0 un vienpadsmito gadu pēc kārtas tika kronētas par Latvijas čempionēm.
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kristaps Porziņģis un komandas biedrs Deriks Vaits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
9

NBA statistikas inflācija - šosezon sasniegts efektīvākais uzbrukums līgas vēsturē

Nacionālajā basketbola asociācijā noslēgusies 2023./24. g. regulārā sezona un tiek gaidīts izslēgšanas spēļu sākums. Par sezonas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Luka Dončičs, lai gan vidēji spēlē nedaudz vairāk iemeta Džoels Embīds, kurš aizvadīja pārāk mazu spēļu skaitu, lai kvalificētos oficiālajā statistikā. Kopumā līgā bija 18 spēlētāji, kuri vidēji mačā iemeta vismaz 25 punktus, kas ir vēl viena pazīme tam, kā mainījusies individuālās statistikas vērtība NBA gadu gaitā.