Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Clippers" līderis Džordžs: "Esmu pilnībā vesels un jūtos lieliski"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Clippers" līderis Džordžs: "Esmu pilnībā vesels un jūtos lieliski"
Pols Džordžs. Foto: Zumapress/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas "Clippers" spēlētājs Pols Džordžs atzīmējis, ka viņa pārstāvētajai komandai visas sezonas garumā nācies samierināties ar savainojumiem. Spēlētājs atzina, ka sezonas pārtraukums ļāvis spēlētājiem atgūties no traumām, bet komandas treneris uzsvēra, ka būs grūti sagatavoties sezonas turpinājumam.

Pols Džordžs, kurš šosezon pārstāv Losandželosas vienību "Clippers", telefonsarunā žurnālistiem atzina, ka beidzot jūtas lieliski: "Visu sezonu man nācās sadzīvot ar sāpēm plecā. Bija jāveic dažādas procedūras, jāiesilda plecs, lai varētu doties laukumā. Šobrīd varu teikt, ka atkal jūtos lieliski!"

Ne tikai Džordžs sezonas laikā mocījās ar savainojumiem. Arī otram komandas līderim Kavai Lenardam bija jāsadzīvo ar savainojumiem, kas komandas trenerim Dokam Riversam liedza laukumā vienlaikus laist labākos spēkus.

"Manuprāt, šī pauze ļāvusi komandai atgūties, un tā nāca tieši laikā," Džordžs atzina. "Komandā vairāki spēlētāji spēlēja ar maziem savainojumiem, bet tagad esam simtprocentīgi gatavi."

Komandas galvenais treneris Riverss uzsvēra, ka sagatavošanās posms sezonas turpinājumam būs ļoti sarežģīts: "Šis nav vienkāršs process. Parasti, dodoties uz treniņnometni, spēlētājiem jau ir bijuši individuālie treniņi un spēles kopā ar citiem spēlētājiem. Šoreiz viss būs citādāk, jo daži no spēlētājiem ilgi nav rokās turējuši bumbu. Mūs sagaida smags darbs."

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/07/1...